REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol iš Lietuvos dar nesitraukia vasaros karščiai, Palangos poilsiautojai rymantiems darbe savo artimiesiems mojuodami į kameras jau gali perduoti linkėjimų – paplūdimiuose įrengtos stebėjimo kameros vaizdą tiesiogiai transliuoja internetiniame TV3 puslapyje adresu  www.tv3.lt/gelbetojustotis.

REKLAMA
REKLAMA

Visą vasarą Palangoje plušantys TV3 projekto „Gelbėtojų stotis“ dalyviai dažnai sulaukdavo artimųjų klausimų ne tik apie darbą, laisvalaikį, poilsį, gelbėjimo operacijas, bet ir apie orą.

REKLAMA

„Ir mums patiems smagu žiūrėti į paplūdimį pro kameros ieškiklį. O linksmiausia, kai ekrane stebi vaizdą, o koks poilsiautojas ima ir pamojuoja į pakabintą vaizdo kamerą. Juk atostogos asocijuojasi ne tik su poilsiu, bet ir su geromis emocijomis“, – juokiasi TV3 realybės šou dalyvė Dovilė.

Vaizdo kameros ne tik pramoga prie kompiuterių tūnantiems lietuvaičiams – tai ir prevencinė, poilsiautojus drausminanti priemonė. Viešuose paplūdimiuose, kai gelbėtojai oficialiai baigia savo darbą, susirenka mėgstančio pašėlti jaunimo kompanijos. Ne paslaptis, jog po jaunimo pasisėdėjimų dažnai reikia ne tik šiukšles kuopti, bet ir inventorių taisyti. Įtaisius visą parą veikiančias kameras paplūdimyje turėtų sumažėti ir ilgapirščių.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu tikras, kad kameros sudrausmins vandalus ir pakels nuotaiką negalintiems šiuo metu ilsėtis Palangos paplūdimiuose. Mes kaip įmanydami stengiamės užtikrinti, kad poilsiautojai Palangoje pamirštų visus rūpesčius“, – sako TV3 realybės šou „Gelbėtojų stotis“ vadas Jonas Pirožnikas.

Paplūdimio aistros – kiekvieną ketvirtadienį 20.10 val. per TV3 arba internetiniame puslapyje – www.tv3.lt/gelbetojustotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų