REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara mus pasitinka šiltu oru, o jau metus veikiančios parduotuvės „Trinitė boutique” dizaineriai –  naujais drabužiais skirtais šiltajam metų laikui.

REKLAMA
REKLAMA

Per šiuos metus po “Trinitė Boutique” parduotuvės stogu susibūrusių dizainerių šeima beveik padvigubėjo, todėl nuo šiol vis daugiau originalumo ieškančių tautiečių vienoje vietoje gali rasti Dovilės Gudačiauskaitės, Vitaliaus Čepkausko, Agnės Kuzmickaitės, Kristinos Kruopienytės, Egidijaus Sidaro, Dianos Paukštytės ir Donatos Hanson drabužius. Dizainerių komanda džiaugiasi, jog Lietuvoje pamažu atrandami ir savo krašto menininkai bei nepasiduodama prekių ženklų medžioklei.

REKLAMA

Vasariški vėjai jau įsisuko ir į “Trinitė Boutique” lentynas, todėl čia reiktų nenustebti išvydus regis nesuderinamus spalvingus sportinius kostiumus ir oficialius švarkus, liemenes ir frakus. Visa tai dizainerės Dovilės Gudačiauskaitės ; pasislėpusios po žaismingu “Gud” ženklu rankų darbas. Dovilė puikiai žinoma dėl jau vizitine kortele tapusių kepurių su ausytėmis.

Vasaros vakarai puikiai tinka maloniems pasivaikščiojimams ar pasisėdėjimams po atviru dangumi, kuriems irgi norėtųsi pasipuošti. Kūrybiškas Kristinos Kruopienytės ir  Egidijaus Sidaro duetas pristato moteriškus drabužius, kuriuos galima būtų pavadinti intelektualiais. “Protas reikalingas ne tik drabužiams sukurti, bet ir jiems dėvėti”, - teigė kolekcijos autoriai. Beje, dueto sukurta kolekcija šiemet susilaukė itin palankių vertinimų kasmetiniame renginyje “Mados infekcija”.  

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš naujausių stiliaus namų autorių Diana Paukštytė jau spėjo susilaukti pagyrų iš “Mados infekcijoje’08” besilankiusių mados kritikų ir kolegų dizainerių. Pirmoji jos kolekcija “Trinitė Boutique” - “Origami”, kuri buvo nutvieksta fotografų blyksčių ir išliaupsinta mados renginių metu.  

“Origami” pilnas japoniškos popieriaus lankstymo meno tradicijos, kuri yra nenuspėjama, kaip ir patys kolekcijos drabužiai”, - teigė jaunoji dizainerė. Asimetriški kostiumai, sudėtingi kirpimai ir netikėtos formos - jau tapo Dianos Paukštytės braižo dalimi.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kūrybos namai “Trinitė” neapsiriboja vos vienu kitu perspektyviu naujoku. Todėl neveltui “Trinitė Boutique” vitrinoje atsidūrė lietuvių dizainerės Donatos Hanson, šiuo metu gyvenančios ir kuriančios Lodone, 2008 metų pavasario-vasaros kolekcija skirta moterims. Dizainerės darbai - lengvos, plevenančios ir ryškios šilko suknelės, palaidinės ir nėriniuoti sijonai įkvėpti spalvingos ir kiek ekstravagantiškos Londono mados.

Atrodyti gražiai ir stilingai - brangiai nekainuoja, užtenka tik turėti šiek tiek kūrybiškumo. “Trinitė Boutique” susirinkę dizaineriai tvirtina, jog vasara puikus metas parodyti savo fantaziją.





Agnės Kuzmickaitės dizainas

Dianos Paukštytės dizainas





Dovilės Gudačiauskaitės dizainas

Kristinos Kruopienytės ir  Egidijaus Sidaro dizainas

„Trinitė” nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų