REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK televizijos laidas vėl galima išvysti ne tik ekrane, bet ir internete. Naujienų portalas „Balsas.lt“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su LNK TV kanalu dėl išimtinių teisių transliuoti LNK TV autorines laidas.

REKLAMA
REKLAMA

Portale „Balsas.lt” galima rasti Lietuvos žiūrovų pamėgtas informacines („Žinios“, „Savaitės panorama“), publicistines („Srovės“, „Paskutinė instancija“), pramogines („Dviračio šou“, „Le Broniaus šou“) ir daugelį kitų televizijos laidų, sakoma LNK pranešime spaudai.

REKLAMA

„Tai dar viena galimybė LNK televizijos žiūrovams, kurie nespėjo pažiūrėti mėgstamos laidos, išvysti ją internete. Nuolat sulaukdavome žiūrovų prašymų jų mylimas laidas rodyti internete, pagaliau šis noras yra išpildytas. Nuo šiol mūsų laidos bus pasiekiamos bet kur ir bet kada ir tai puikiai atitinka mūsų šio sezono koncepciją būti arčiau žiūrovo ir šūkį „Arčiau tavęs“, - sakė LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.

„Balsas.lt“ direktorius Ernestas Parulskis teigia, kad LNK laidos portalo turiniui suteikia papildomą vertę. „Ši kombinacija – nuosavi siužetai ir LNK laidos pasiekia prognozuotą rezultatą – kokybės ir informatyvumo sinergiją“, - pažymėjo E. Parulskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų