REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį priešpiet šiaulietis, nešinas kibirėliu su dviem miške sugautomis angimis, atėjo į Šiaulių savivaldybę. Vyriškis, supratęs, kad negerai padarė įkalinęs gyvates ir kad už tai gali susilaukti nemalonumų, nusprendė paklausti Savivaldybės specialistų, ką jam toliau daryti.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigė Šiaulių miesto savivaldybės Sanitarijos skyriaus vyr. sanitarė Valdonė Kaminskienė, vyriškis gyvačių prisigaudė šalia Rėkyvos ežero - ketino pasidaryti jų užpilų sąnariams tepti.

REKLAMA

Viena iš „įkaičių“ nelaimėliui įgėlė į ranką. Ši smarkiai sutino, vyriškis kreipėsi į medikus ir buvo paguldytas į ligoninę. Kaimynai, išsigandę dėl, kaip jie įtarė, namie paliktų nuodingų gyvių, kreipėsi į savivaldybės Sanitarijos skyrių.

Šio skyriaus inspektoriai paskambino vyrui į ligoninę ir paaiškino, kad gyvates gaudyti draudžiama, pasidomėjo, kur jis jas laiko. Vyras paaiškino, kad roplius laiko plastmasiniame kibire, sandariai uždengęs dangtį su skylutėmis. Jis patikino, kad jaučiasi geriau ir netrukus turi būti paleistas iš ligoninės.

REKLAMA
REKLAMA

Specialistai išvyko vyro nurodytu adresu, bet pakeliui sulaukė kolegų skambučio. Pasirodo, išsigandęs vyriškis pats atėjo į Savivaldybės Turto skyrių, nešinas kibiriuku su „įkaitėmis“, pasiklausti, kur jas galėtų paleisti.

Sanitarijos skyriaus specialistai vyrui surašė pažeidimų protokolą. Vėliau kartu su Savivaldybės specialistu žmogus nuvežė angis į tą vietą, kur jas rado, ir paleido gyvates į laisvę.

V. Kaminskienė tikino, kad vyras elgėsi labai geranoriškai, atrodė sutrikęs ir ieškojo pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų