REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teksaso gyventojas suimtas už tai, kad be leidimo pardavinėjo degtinę su barškuolėmis.

63-ejų metų ponas Bobas Popplewellas kuris pats save vadina „Bayou Bobu“, jau daugiau kaip 20 metų augina gyvates barškuoles savo ūkyje Teksase.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį valdžia jį areštavo dėl neteisėto svaigiųjų gėrimų pardavimo, bet netrukus paleido. Jeigu teismas pripažins B.Popplewello kaltę, jam gresia tūkstančio dolerių bauda.

REKLAMA

Pasak B.Popplewello, jis visiškai nekaltas. Juk jis parduoda ne alkoholinį gėrimą, o sveikatai stiprinti skirtą tonizuojantį antpilą. Jis neva turi pirkėjų iš Azijos, kurie įsitikinę, kad jo gėrimas turi afrodiziako savybių.

„Tai beveik dvasinis dalykas“, - sako jis.

Tuo tarpu policija konfiskavo iš jo 429 butelius degtinės, į kurią buvo pamerktos barškuolės, ir vieną butelį „gyvačių tekilos“. Jeigu butelis kainuoja 23 dolerius, tai iš viso kainuotų beveik 10 tūkst. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Net jeigu B.Popplewellas ketina parduoti savo gėrimą kaip „tonizuojantį antpilą“, o tuo tvarkos saugotojai netiki, degtinės vartojimui vis tiek reikia leidimo, sako jie.

Pasak B.Popplewello, gėrimui gaminti jis naudoja pačią pigiausią degtinę. Tiesa, jis prisipažįsta, jog niekada nematė, kad kas gertų jo degtinę su gyvatėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų