REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos policija per operaciją išgelbėjo dvi seses iš Bulgarijos, kurios, kaip įtariama, vergiškomis sąlygomis dirbo viename iš cirkų. Kaip rašo BBC, viena iš merginų buvo verčiama plaukioti baseine kartu su piranijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Viena devyniolikmetė mergina buvo verčiama baseine plaukioti kartu su piranijomis, tuo tarpu jos šešiolikmetė sesė buvo verčiama kęsti ant jos kūno mėtomas gyvates. Mergina buvo gausybę kartų sugelta.

REKLAMA

Kartu su merginomis išlaisvinti dar du tos pačios šeimos nariai, prievarta dirbę cirke. „Siaubo cirku“ pramintas cirkas buvo įsikūręs į pietus nuo Neapolio miesto. Policija suėmė 3 vyrus, kurie kaltinami laikę išlaisvintus žmones vergijoje.

Kaip pranešama, merginoms už savaitę prievartinio darbo cirke buvo mokama po 100 eurų ir jos buvo verčiamos dirbti net 15 ar 20 valandų trunkančias pamainas.

Europos Sąjungos duomenimis, kasmet Europoje nuo prekybos žmonėmis nukenčia apie pusę milijono žmonių. 2006 metais daugiau nei 100 darbininkų iš Lenkijos buvo išlaisvinti iš prievartinio darbo viename iš Italijos ūkių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų