REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos popso žvaigždė Filipas Kirkorovas apsilankymo Vilniuje metu teigė, kad Lietuvai „Eurovizijos“dainų konkurse geriausiai atstovautų Kristina Orbakaitė. Videointerviu su Filipu Kirkorovu pateikiamas straipsnio pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos estrados žvaigždė Filipas Kirkorovas kovo 15 dieną pasirodymu Kaune pradėjo koncertinį turą po Lietuvą.

REKLAMA

Vilniuje vykusioje spaudos konferencijoje atlikėjas samprotavo,  kad Lietuvos „eurovizinė“ daina yra „ne konkurso formato“, tačiau „ji turi savo veidą“ - yra išskirtinė, netikėta „Eurovizijos“ konkursui. Nors „Eurovizijai“ „formatas“ svarbu, tačiau netikėtas ėjimas galįs atnešti sėkmę. Popso dainininkas pats sau prieštaravo, kad net jei Lietuva su Jeronimo daina nelaimės, pasirinkta daina yra tinkama. Svarbiausia, kad atlikėjas talentingas, o jau tai yra laimėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

F. Kirkorovas leido sau pasamprotauti, kad Lietuvai „Eurovizijoje“ turėtų atstovauti, pasak jo,  Rusijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje, Latvijoje, Estijoje mylima ir žinoma  Kristina Orbakaitė, kurią kažkodėl atlikėjas vadino garsiausia lietuviško popso dainininke.

Rusijos estrados dainininkė K.Orbakaitė yra Alos Pugačiovos, buvusios F.Kirkorovo žmonos, duktė.  Spaudos šaltiniuose teigiama, kad A. Pugačiova šiuo metu draugauja su Maksimu Galkinu.

Rusijos atlikėjas mano, kad kitų metų „Eurovizijos“ koncertui reikėtų pradėti ruoštis jau dabar. F. Kirkorovas juokavo, kad dabartinė Lietuvos situacija "yra neteisinga ir sudėtinga". Latvija ir Estija jau yra laimėjusios "Euroviziją" ir surengusios  „Eurovizijos“ konkursą, Lietuva - ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos pilietybę turinti dainininkė K. Orbakaitė prieš dvejus metus jau buvo pareiškusi norą atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“. Tokį pasiūlymą ji pateikė iškart  po to, kai sužinojo, kad klaipėdiečių grupė „B'avarija“ nedalyvaus „Eurovizijoje“. Tada estrados žvaigždei dalyvauti konkurse nebuvo leista, kadangi ji nedalyvavo atrankoje.

F. Kirkorovas tikino, kad  sugeba surasti niekam nežinomus, talentingus žmones ir jiems padeda tapti žvaigždėmis. Šiais metais sukūrė „eurovizinę“ dainą Ukrainos atstovei Ani Lorak.  Savo patirtį siūlė Lietuvai – žadėjo būti Lietuvos komandoje ir padėti podukrai pasiruošti „Eurovizijos“ dainų konkursui. F. Kirkorovo įsitikinimu, Lietuvos pergalę gali nulemti tik Kristinos Orbakaitės dalyvavimas.











REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų