REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
„X Faktoriaus“ atranka Vilniuje (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Didžiausias muzikinis projektas tęsia žvaigždžių atranką. Šeštadienį, gegužės 28 dieną, Vilniuje įvyko „X Faktoriaus“ teisėjų atrankos, kuriose savo laimę išbandė ir žinoma dainininkė Sati.

49

Didžiausias muzikinis projektas tęsia žvaigždžių atranką. Šeštadienį, gegužės 28 dieną, Vilniuje įvyko „X Faktoriaus“ teisėjų atrankos, kuriose savo laimę išbandė ir žinoma dainininkė Sati.

REKLAMA

Nuo mažumės muzikuojanti moteris dėl savo įspūdingo balso sulaukė populiarumo visoje šalyje, tačiau pastaruosius metus nuo scenos buvo pasitraukusi. Sutikta projekto atrankose Sati tik tv3.lt naujienų ir pramogų portalui atskleidė, kad dalyvauti nusprendė dėl įdomaus šou.

„Man labai patinka „X Faktorius“, linksma komisija. Senai nedainavau, tad pagalvojau, kodėl nesudalyvavus. Žinoma, buvo draugų, kurie sakė: „Ką tu, tarp vaikų, jaunimo dalyvausi, kaip jie į tave žiūrės?“. Bet, manau, jaunimas net nežino, kas aš esu, nėra manęs girdėję. Manau, todėl turime visi vienodas teises“, - teigia dainininkė, patvirtinusi, kad dėl dalyvavimo jaučiasi labai gerai. 

Visgi Sati atskleidžia, kad nors jos nebuvo matyti ant scenos, tačiau nuo muzikos toli nepabėgo. Ji kūrė dainas, dalyvavo skirtingose praktikose ir rūpinosi savo šeima.

Dainininkę pažįstantys melomanai sutiks, kad ji turi labai gerą kozirį – stiprų balsą bei platų diapazoną. Žymi moteris yra tapusi net akcijos „Gerklė 2000“, kurios tikslas buvo išrinkti stipriausią balsą, nugalėtoja.

„Dabar viskas priklauso ne nuo manęs. Čia yra taisyklės, prie kurių reikia prisitaikyti, tad belieka plaukti pasroviui. Ar jaudinuosi? Nežinau. Gal šiek tiek trūksta miego, bet smagu čia būti, bendrauti su kitais dalyviais“, - sako atlikėja.

Moteris atskleidžia, kad šiek tiek neramu dainuoti prieš ją gerai pažįstančius teisėjus. „Vėliau galvoju – gi nuo savęs nepabėgsiu, tad atrankoje dainuosiu savo kūrybos dainas. Tačiau netrūks improvizacijos, nes dainuosiu be fonogramos. Kas tuo metu suvibruos, ką norėsiu dainuoti, tą ir dainuosiu, o kaip pasiseks – nežinau“, - juokiasi moteris. Ji atskleidžia, kad belaukdama sutiko „X Faktoriaus“ teisėją, dainininką Marijoną Mikutavičių.

„Nežinau, ar jiems įdomu matyti tą patį veidą, bet jeigu jau paėmė į atranką, kodėl gi nepabandžius. Jie dar manęs negirdėjo“, – likus kelioms valandoms prieš lipimą ant scenos sakė moteris.

Nors savo karjeroje Sati linko prie alternatyvios pop, spiritualinės muzikos, tačiau tikina, kad, patekus į projektą, neatsisakys išbandyti ir kitų stilių. Tai, kaip sako atlikėja, buvo viena iš didesnių paskatų dalyvauti.

„Paauglystėje norėjosi saviraiškos, tad „popso“ baidžiausi. Dabar aš ateinu į svečius, Samo (Sauliaus Urbonavičiaus – tv3.lt) ir Jazzu (Justės Arlauskaitės-tv3.lt) namus, tai kaipgi aš galėčiau kažką reguliuoti? Aš ateinu į svečius ir prisitaikau. Darysiu tai, ko jie nori, nes tai jų žaidimas, taisyklės. Jeigu jie matys, kad į jų kokteilį galima įmesti ir mane, kaip uogą, tada įkrisiu. Man bus smagu savyje atrasti kažką naujo“, - sako moteris.

Atlikėja atskleidžia, kad užsibrėžto tikslo neturi, tiesiog džiaugiasi dabartimi ir dalyvavimu. Vis dėlto užsimena, kad gali atsirasti žmonių, kurie kritikuos jos dalyvavimą, kaltins šališkumu.

„Žmonės turi teisę sakyti, ką jie galvoja. Prigimtinis mūsų protas yra linkęs vertinti, tad jeigu kažkas komentuos mano amžių, žinomumą, tik parodys jų mintis. Už jas nesu atsakinga, aš tiesiog darau tai, ką turiu daryti“, - teigia moteris, kuri augina tris sūnus, aktyviai pasisako už sveiką gyvenimo būdą, yra vegetarė ir iš minios išsiskiria savo unikaliu stiliumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų