REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
80
Gerda Stiklickienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Nuo pat vaikystės man ji nepatiko. Visada ją pastebiu, nors nei draugai, nei tėvai ką nors sakydavo, tačiau esu pati įsikalusi sau į tai galvą“, - portalui tv3.lt prisipažino laidos „TV pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė.

80

„Nuo pat vaikystės man ji nepatiko. Visada ją pastebiu, nors nei draugai, nei tėvai ką nors sakydavo, tačiau esu pati įsikalusi sau į tai galvą“, - portalui tv3.lt prisipažino laidos „TV pagalba“ žvaigždė Gerda Stiklickienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgai svarsčiusi ir prieš metus jau koregavusi savo nosies galiuką Gerda tvirtai apsisprendė: „Įsivaizduok, pasižiūriu į savo nuotraukas ir matau tik nosį. Tai tęsiasi nuo tada, kai pradėjau „į panas eiti“, gal nuo trylikos. Nuotraukos iš priekio – viskas ok, o profiliu – man tragedija“.

REKLAMA

G. Stiklickienė džiaugėsi, kad prieš metus Tautrimo Astrausko klinikos gydytojai nesiėmė griežtų korekcijų iš esmės. Man patarė neskubėti – viską daryti po truputį. Tuo labai džiaugiuosi, tačiau dabar matau, kad visgi reikia tvarkyti nosytę dar kartelį, - juokėsi Gerda. - Pripažinkime, nosis yra centrinė veido „figūra“. Veido bruožai gali šiek tiek pasikeisti. Gydytojas mane apie tai įspėjo, bet man atrodo, kad bet kokiu atveju bus geriau negu yra dabar.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar nebijo po tiekos metų pamatyti veidrodyje ar nuotraukose save visiškai kitokią, televizijos žvaigždė nusišypsojo. „Truputį bijau. Tačiau esu įsitikinusi, kad tas vaizdas man patiks. Ar negaila nosies? Kaip žinia, į senatvę nosis tik ilgėja ir didėja. Tai jeigu ji dabar pas mane tokia, tai kokia jį bus, kai man sukaks septyniasdešimt?“ – užtikrinta savo sprendimu kalbėjo Gerda.

„Šios operacijos metu bus liečiamas kaulas. Finalinį rezultatą bus galima matyti po pusmečio, bet gydytojas sakė, kad dviejų savaičių reabilitacijai pakaks. Galėsiu eiti drąsiai filmuotis, - sakė G. Stiklickienė, kurią pasikeitusią TV3 žiūrovai išvys birželio 26 dieną laidos „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ tiesioginės transliacijos metu. - Būsiu be mėlynių. Žinau, kad manęs laukia žiaurios procedūros: ir nosies įtvaras bus. Turėsiu gražių „selfių“. Reikės prisidaryti atminčiai. Ar bijau? Aišku, bijau ir narkozės, juk visada lanko mintis „O kas, jeigu nepabusiu?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar niekada nėra kilęs noras koreguoti kitas kūno vietas, G. Stiklickienė prisipažino, jog minčių buvo įvairių. „Anksčiau pagalvodavau, kad visai norėčiau didesnės krūtinės, tačiau tasai bumas praėjo. Dabar man pačiai yra gražiau tai, kas natūralu, - šypsojosi „TV pagalba“ žvaigždė. - Tačiau akys tikrai krypsta pamačius moteris, kurios yra pasididinusios krūtinę. Taip, gražu. Bet noras praėjo“.

„Patikėk, moterys kitoms moterims tikrai žiūri į krūtinę. Ir ne tik į ją. Visur žiūrime. Nepamirškime, kad nėra nė vienos moters, kuri būtų savimi patenkinta. Visos esame priekabios, nuolat kabinėjamės prie savęs, - tęsė Gerda. - Moterys netgi prieš eidamos į vakarėlį visada galvoja, kaip atrodys prieš kitas, planuoja, kuo išsiskirti ir kaip būti gražesne už kitas. Moterys tikrai pirmiausia galvoja apie kitų moterų reakcijas, o ne apie vyrų“.

REKLAMA

Geriausias G. Stiklickienės receptas norinčioms turėti gražų kūną? „Sportas ir mityba. Jei nevalgysi kasdien pyragėlių, nereikės ir riebalų siurbti“, - mirkteli Gerda.

Jos teigimu, kūną tobulinti ganėtinai sėkmingai galima ir sporto salėje. Pati Gerda darbo sezono metu sporto salėje lankosi keturis kartus per savaitę. „Tačiau dabar, kai darbo grafikas yra šiek tiek laisvesnis, tingisi atsikelti, nueinu į sporto salę gal dukart per savaitę. Žinau paprastą dalyką – tik sustok ir suglemba tie raumenėliai“, - juokėsi G. Stiklickienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų