REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį per eismo nelaimė Indijoje, Utarakando valstijoje, nukentėjo Lietuvos pilietė.

Trečiadienį per eismo nelaimė Indijoje, Utarakando valstijoje, nukentėjo Lietuvos pilietė.

REKLAMA

Kaip BNS informavo Užsienio reikalų ministerija, nors oficialiai apie įvykį Lietuvos ambasada Indijoje kol kas neinformuota, turima duomenų, kad lietuvė po avarijos netoli Utarkašio miestelio gydoma Dehra Dūno ligoninėje, apie 250 kilometrų į šiaurę nuo sostinės Delio.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, moters būklė stabili, ambasada palaiko nuolatinį ryšį su nukentėjusiąja ir jos artimaisiais Lietuvoje. Ministerija pranešė, kad į ligoninę išvyko ambasados Indijoje darbuotoja, kuri suteiks nukentėjusiajai reikiamą konsulinę pagalbą.

REKLAMA

Naujienų portalas tribuneindia.com praneša, kad toje pačioje vietoje prie Silai posūkio įvyko dvi eismo nelaimės, per kurias žuvo trys turistai iš Delio ir vienas Prancūzijos pilietis, be to, buvo sužeista dar 16 žmonių, tarp jų – lietuvė.

Lietuvė Greta važiavo pikape, kuris po avarijos pavojingai pakibo virš gilaus tarpeklio. Jai ir kitiems pasisekė išsigelbėti nenukentėjus, bet įsėdus į visureigį „Max“, šis taip pat padarė avariją ir nukrito į tarpeklį. Sunkiai sužeisti žmonės, tarp jų – Greta, buvo nuskraidinti į Dehra Dūno ligoninę tolesniam gydymui.

Šį sekmadienį avarija, nusinešusi trijų turistų iš Lietuvos gyvybes, įvyko Turkijoje, Antalijos regione, Manavgato rajone, kur turistus vežęs džipas nusirito į užtvanką.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų