REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Emma Cosgrove ir Dionas Dunnas (nuotr. asm. archyvo)

Paskutinis mirštančios paauglės noras – ištekėti už savo mylimojo

Nepažįstamųjų gerumas išpildė svajonę

Emma Cosgrove iš Čidlo miesto, Didžiosios Britanijos, pirmą kartą kaulų vėžio diagnozę išgirdo būdama vos 12-os metų.

3

Emma Cosgrove iš Čidlo miesto, Didžiosios Britanijos, pirmą kartą kaulų vėžio diagnozę išgirdo būdama vos 12-os metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant daugybės gydymo kursų ir ilgos kovos, šiemet liga sugrįžo jau 7-ą kartą ir gydytojams teko pripažinti, kad daugiau nieko padaryti nebegalima. Viltį praradusi 17-metė sudarė sąrašą, ką dar norėtų nuveikti prieš mirtį. Vienas iš sąrašo punktų – ištekėti už savo mylimojo Diono Dunno.

REKLAMA

Kai dienraštis „Manchester Evening News“ paskelbė šią jaudinančią istoriją, daugybė nepažįstamų žmonių panoro padėti E. Cosgrove išpildyti jos norą ir iškelti svajonių vestuve. Jie paaukojo net 28 tūkst. svarų sterlingų (beveik 36 tūkst. eurų), o vestuvių verslu užsiimančių įmonių atstovai ėmė siūlyti savo paslaugas tiesiog už dyką.

Balandžio 8 dieną 17-metė Emma ir 18-metis Dionas, apsupti savo šeimų ir artimųjų, vienas kitam ištarė lemtingąjį „Taip“.

REKLAMA
REKLAMA

Emmos mama Cheryl Wilde sakė norinti padėkoti visiems ir kiekvienam, prisidėjusiems prie šventės: „Jei ne šie dosnūs, geri ir užjaučiantys žmonės, vestuvės nebūtų buvę tokios gražios ir įsimintinos. Jie padovanojo Emmai princesės vertas vestuves – iki mažiausių smulkmenų. Niekada iki šiol nejaučiau tokio pasididžiavimo, kad esu Emmos mama. Ji mane tiesiog pribloškė, kai su savo tėčiu Mike'u žengė link altoriaus – tai buvo vaizdas iš pasakos“, – pasakojo C. Wilde.

„Jie prisiekė vienas kitą mylėti ligoje ir sveikatoje – tai, ka jau darė daugiau kaip dvejus metus. Diena buvo tiesiog stebuklinga, to niekas niekada nepamirš. Dabar Emma norėtų tiesiog patirti kuo daugiau laimingų akimirkų kartu su savo vyru“, – teigė merginos mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp kitų E. Cosgrove sąrašo punktų – noras pamatyti Londone rodomą miuziklą „Liūtas karalius“, apsilankyti Česterio zoologijos sode, pasipuošti „Michael Kors“ rankine ir „Timberland“ batais.

Medaus mėnesio jaunuoliai jau planuoja vykti į užsienį, kur jų, be kitų pramogų, lauks pasiplaukiojimas su delfinais. Šią svajonę išpildė Emmos draugė Donna Derbyshire, kuri nusiskutusi savo plaukus surinko daugiau kaip 1000 svarų sterlingų aukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų