REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šįvakar apie 18.40 val. maršrutu Vilnius-Kaunas važiavo autobusas, kuris Kaišiadorių r., kelyje Jonava-Mijaugonys 8 km, esant slidžiai kelio dangai, nuvažiavo nuo kelio ir dešiniajame kelkraštyje apvirto ant šono.

REKLAMA
REKLAMA

Autobuse buvo vairuotojas ir 10 keleivių. Vairuotojas (gimęs 1985 m.) buvo blaivus.

Eismo įvykio metu buvo sužalotos dvi keleivės. Jonavietės (gimusios 1977 m. ir 1997 m.) dėl patirtų sužalojimų pristatytos į gydymo įstaigą.

REKLAMA

Maršrutinis autobusas vyko iš Vilniaus į Kauną per Jonavą. Tai „Kautros“ bendrovės autobusas.

Pranešama, kad didžiojoje šalies dalyje eismo sąlygas sunkina šlapdriba. Magistraliniai, krašto ir rajoniniai keliai daugiausia šlapi, tik rytiniuose ir pietiniuose rajonuose padengti šlapio sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs. Vilniaus, Utenos ir Alytaus apskrityse bei Rokiškio ir Kaišiadorių rajonuose šie keliai yra barstomi. Vakarų Lietuvoje vietomis silpnai lyja, čia valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis yra drėgnų kelių ruožų. Oro temperatūra nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Įmonės vadovas: autobusas buvo techniškai tvarkingas

​​​Į informaciją apie įvykį netrukus sureagavo it UAB "Kautra", kuriai priklauso autobusas, vadovas.

"Apgailestaujame dėl įvykusio incidento ir nukentėjusių keleivių. Kiek turime informacijos du keleiviai patyrė nesunkius sužalojimus: vienam – kelio trauma, kitam – lengva galvos trauma.

Norime paneigti viešoje erdvėje pasirodžiusią informaciją, kad incidento metu keleiviai iškrito per langą. Atvykę į įvykio vietą gelbėtojai padėjo daliai keleivių saugiai išlipti iš autobuso, dalis jų jau buvo padarę tai savo ruožtu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kodėl įvyko šis incidentas sunku spręsti – ar oro sąlygos buvo netinkamai įvertintos ar kt., bet priežastis aiškintis – ne šių minučių tikslas. Pagrindinis dalykas dabar yra suteikti visą pagalbą keleiviams, autobusas jiems nuvežti jau yra išvykęs, taip pat išvykęs techninės pagalbos automobilis.

Autobusas buvo techniškai tvarkingas, vienas iš naujausių esančių mūsų autobusų parke", - sako UAB „Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Esate įvykio vietoje? Pasidalinkite informacija su tv3.lt skaitytojais.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų