REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
„X Faktoriaus“ dalyvės (nuotr. TV3)

Populiariausias Lietuvoje TV3 televizijos projektas „X Faktorius“ kiekvieną sekmadienį pateikia vis naujų staigmenų. Šį kartą didžiausiu siurprizu žiūrovams tapo iš projektą jau palikusių merginų suburta grupė.

30

Populiariausias Lietuvoje TV3 televizijos projektas „X Faktorius“ kiekvieną sekmadienį pateikia vis naujų staigmenų. Šį kartą didžiausiu siurprizu žiūrovams tapo iš projektą jau palikusių merginų suburta grupė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elvina, Greta, Eglė, Samanta – keturios laimingosios, kurioms Saulius Urbonavičius-Samas suteikė antrą galimybę suspindėti scenoje. Merginos puikiai pasirodė „Kėdžių iššūkyje“ ir iškovojo vietą finale.

REKLAMA

Nors merginos sulaukė didžiulio draugų, kitų projekto dalyvių ir žiūrovų palaikymo, atsirado ir nepatenkintų S. Urbonavičiaus-Samo sprendimu. Pasipiktinę tikino, kad merginos jau iškrito iš projekto ir jokių antrų šansų negali būti.

Grupių mokytojas S. Urbonavičius-Samas tikina, kad tokia praktika, kai iš iškritusių dalyvių suburiama grupė, yra labai dažna užsienyje. „Taip gimė viena sėkmingiausių visų laikų vaikinų grupių „One Direction“. Tik „X Faktoriaus“ teisėjų dėka, vaikinai, palikę projektą, sugrįžo į sceną. „One Direction“ iki šiol turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Vertėtų paminėti „X Faktoriuje“ gimusią grupę „4 Roses“. Merginos džiaugiasi populiarumu iki šiol“, – sako Samas.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto teisėjas ir prodiuseris pasiūlymą grįžti į sceną kaip grupei pateikė visoms penkioms iškritusios. Prarasti talentingasmerginas buvo labai gaila. Nors visos dalyvės tikino, kad scena yra jų svajonė, dėl kurios padarytų bet ką, viena mergina nepanoro dainuoti grupėje.

„Tai buvo tarsi patikrinimas, ar iš tiesų merginos nori būti scenoje. Joms reikėjo perlipti per save, atsakyti į klausimą, kas svarbiausia: muzika ar asmeninės ambicijos“, – sako Samas.

Merginų pasirodymas „Kėdžių iššūkyje“:

Laimingiausios dėl šio S. Urbonavičiaus-Samo sprendimo – grupės merginos. „Labai susidraugavome, net pačios to nesitikėjome. Džiugu, kad vėl turime progą dalyvauti projekte“, – džiaugėsi viena iš grupės narių Samanta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visos esame labai skirtingos, o prieš gimstant grupei nebuvome bičiulės. Kelis kartus buvome susitikusios, spėjome pasidalinti mergaitiškomis paslaptimis“, – šypsojosi Elvina.

Kita grupės narė Eglė neslėpė, kad sunkiausia kompromisą rasti renkantis dainas, tačiau, išklausius visų norus, atrandami geriausi sprendimai.

Ko gero lengviausia grupėje dirbti Gretai. Mergina yra dainavusi chore, tad dirbti komandoje jai nėra naujiena.

Mokytojas įsitikinęs – merginoms bus sunkiausia iš visų grupių. Jos dvigubai turės įrodyti, jog yra vertos vietos finaluose. „Žiūrovai pamatys tikrą kovą už vietą projekte“, -tikina S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA

Sunkiausias uždavinys merginoms – grupės pavadinimas. Nors „X Faktoriaus“ dalyvės spėjo apgalvoti visa šimtą variantų, geriausio taip ir nerado. „Labai norime paprašyti „X Faktoriaus“ gerbėjų mums padėti. Siūlykite „X Faktoriaus“ feisbuke mūsų grupei pavadinimus ir gal padėsite atrasti patį geriausią“, – prašo merginos.

Liūdėti dėl tolimesnio dalyvavimo projekte merginos ir negalėjo. „X Faktorius“ – laida nr.1 šalies televizijose jau aštuonias savaites. Praėjusį sekmadienį rodytą grupių „Kėdžių iššūkį“ pasižiūrėjo įspūdinga žiūrovų auditorija – 732 000 žiūrovų. Projektas pritraukė net 28,1 proc. žiūrovų auditorijos dėmesio, artimiausią konkurentą palikdamas toli užnugaryje su 17,8 proc. O finansiškai aktyvioje, 15-49 metų amžiaus žiūrovų auditorijoje TV3 muzikos šou – trigubai populiaresnis už artimiausio konkurento (46,6 proc. prieš 14 proc.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų