REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Romantiškas metas. Nevarginkite savęs rūpesčiais - ar ne geriau pailsėti, papramogauti? Būtų puiku visą laiką praleisti su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Geras laikas aktyviai veiklai – padarykite tai, kam seniai nesiryžote. Tiesa, nedarykite nieko svarbaus vieni: jus turi paremti sutuoktinis, partneriai.

REKLAMA

Dvyniai Spręskite karjeros klausimą. Gautus veiklos pasiūlymus verta priimti. Tinka ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paviešinti jūsų idėjas, veiklą. Jei seniai ieškote progos įteikti dovaną, padarykite tai šiandien. Šiandien gerai ir paišlaidauti.

Vėžys Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali padėti išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Tai ir proga atgaivinti seną romantišką pažintį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galima patinginiauti – jūsų darbingas laikas prasidės po kelių dienų. Šiandien neskubėkite, nepersidirbkite, dažniau nusileiskite aplinkiniams. Geriausia užsiimti namais, šeima.

Mergelė Laimės metas: jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Taps geresni ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi.

Svarstyklės Jums daug kas jaučia simpatiją, o tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Aiškinkitės bendravimo nesklandumus. Galbūt laikas smagiam vakarėliui?

Skorpionas Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę – jus supras ir parems. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nėra to blogo, kas neišeitų į gera – tai šiandien aiškiai pajusite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Ši diena gera ieškoti alternatyvių uždarbio šaltinių.

Ožiaragis Imkitės tik to, kas išties svarbu. Antroji dienos pusė palankesnė. Netinka kur nors toli vykti.

Vandenis Būsite reiklūs ir griežti, o šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, kavinėje, klube. Labiau įsiklausykite į jus mylinčio asmens svajones.

Žuvys Pamažu, draugų padedami, sutvarkysite svarbų reikalą. Pasistenkite atlikti kuo daugiau, susitikti su jums svarbiais asmenimis: nuo rytdienos jūsų galimybės taps menkesnės.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų