REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Mindaugas (nuotr. TV3)

Viena girta naktis gali apversti visą gyvenimą. Taip atsitiko ir Mindaugui su Dovile. Prieš metus susipažinęs jaunuoliai kelis mėnesius bendravo, o vieną naktį Mindaugas gerai apsvaigo nuo alkoholio. Vaikinas sako nieko neprisimenantis ir tikrai su Dovile nesimylėjęs, tačiau ji tvirtina kitaip, ir gimusios vaikelio tėčiu vadina būtent Mindaugą.

3

Viena girta naktis gali apversti visą gyvenimą. Taip atsitiko ir Mindaugui su Dovile. Prieš metus susipažinęs jaunuoliai kelis mėnesius bendravo, o vieną naktį Mindaugas gerai apsvaigo nuo alkoholio. Vaikinas sako nieko neprisimenantis ir tikrai su Dovile nesimylėjęs, tačiau ji tvirtina kitaip, ir gimusios vaikelio tėčiu vadina būtent Mindaugą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ji dalyvauja su visais, o vaiko tėvystę bando primesti man. Jai reikia pinigų, užtat ieško atpirkimo ožio. Nėra išvis tikimybės, kad vaikas mano. Jeigu po dienos pastojo, tai kaip čia įmanoma? Aš net vardą jos pamiršau. Aš išvis su ja nebendrauju, ji tokia išsitaškius, ieško tėvo, nežino, kur tas tėvas“, – sako Mindaugas.

REKLAMA

Jaunuolis sako, kad susipažino jie mokykloje, kur, kaip sako Mindaugas, Dovilė būdavo kaip pastumdėlė.

„ Mokykloje visi ant jos važiuodavo, būdavo vos ne pastumdėle, tai kažkaip pagailo man jos – sakau, pradėsiu bendrauti, draugauti. Čia maždaug prieš metus vyko, mes bendravome, normaliai sekėsi“, – sako jis.

Po nakties išsisklaidė migla

Kartą abu jie dalyvavo vakarėlyje, kur Mindaugas gerokai apsvaigo nuo alkoholio. Po tos nakties santykiai tarp jų visiškai pasikeitė:

REKLAMA
REKLAMA

„Aš buvau išgėręs ir užmigau, o ji pati prie manęs lindo. Aš buvau girtas ir nieko neatsimenu. Kai atsikėliau ryte, ji man ir sako: eisiu testą daryti, nes tarp mūsų kažkas buvo. Sakau jai: ką čia nusišneki. Ji man pasakė, kad mes mylėjomės, bet aš netikėjau. Paskui man rodo testą ir sako, kad teigiamas. Mes net nesibučiavome, nieko tarp mūsų nebuvo, aš gi užmigau“, – tikina Mindaugas.

Jaunuolis sako, kad, jeigu būtų buvęs tą vakarą blaivus, tikrai viskas būtų buvę kitaip, o ir jokių lytinių santykių su mergina jis teigia nenorėjęs turėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ji lakstanti merga, palaida buvo, man žinutes rašė, o tuo pačiu metu su kitu bučiavosi, man draugai viską pasakė, tai nusprendžiau palikti aš ją. Vaiko norėčiau, bet tik ne su ja. (...)

Ji man sakė, kad aš jai sakiau, kad noriu vaiko. Aš net nežinau, ką ten sakė girtos lūpos. Man dar ne laikas su vaikais, dar jaunas esu“, – kalbėjo Mindaugas.

Vaikinas sako žinantis, kad Dovilė jo nemyli, nes šis pasiūlė jai taikytis, tačiau mergina nesutiko.

„ Ji sakė, kad turi jau kitą draugą. Koks skirtumas tas draugas, sakau, mesk tu jį, ir grįžtu aš pas tave, bet ji nesutiko“, – sako Mindaugas.

REKLAMA

Dovilės versija

Dovilė sako, kad sužinojęs apie nėštumą, Mindaugas labai pasikeitė: pasidarė žiaurus, piktas, kartą, kaip ji sako, net su kumščiais puolė.

„Skaudžiausia, kad gyventi kartu neplanavo, bet vis tiek pasinaudojo manimi – įkalbėjo imti greituosius kreditus, žadėjo, kad mokėsime abu, o paskui dingo ir skolas man užkorė vienai. Vaikas – tikrai Mindaugo. Visi mato tą panašumą, tik jis ne“, – TV3 laidai „TV pagalba“ pasakoja Dovilė.

Atsidavė iš meilės

Mergina sako, kad tą lemtingą naktį jiedu mylėjosi – tik Mindaugas buvo girtas, o ji ne.

„Mylėjau aš jį, draugavau su juo. Jis pats norėjo šeimą kurti, pats taip pasakė. Tą naktį jis ant manęs pats užlipo. Kitą dieną Mindaugas man sakė, kad eičiau darytis nėštumo testo. Pasidariau po savaitės, ir jis buvo teigiamas. Tada nuėjau pas daktarus, ir jie man nėštumą patvirtino“, – sako vaikelį jau pagimdžiusi Dovilė.

REKLAMA

„Ji nemąstė, kad ant girto žmogaus negalima lipti“, – įsiterpė Mindaugas.

Dovilė sako, kad Mindaugas jai nuolat prikaišiodavo kitus vaikinus, tačiau mergina tikina, kad buvusi jam ištikima.

„Kai sužinojo, kad turėsiu vaiką, jis metams išvažiavo į užsienį nieko man nesakęs. Aš Mindaugui jau nieko nejaučiu, atšalę jau jausmai. Aš turiu dabar draugą, kur ir mane, ir vaiką myli, padeda man ir rūpinasi. Tik noriu įrodyti, kad Mindaugas yra vaiko tėtis ir kad mokėtų alimentus“,– sako Dovilė.

Bėga nuo atsakomybės

Dovilės mama Lilė apie jaunuolį atsiliepia pačiais blogiausiais žodžiais.

„Mindaugas blogas, jis paliko Dovilę. Jis bėga nuo atsakomybės. Dovilė nėra palaido būdo, kaip kad jis sako, nėra nepastovi ir keičianti vaikinus. Dovilei tikrai sunku be tėvo auginti vaikelį“, – sako Lilė.

Dovilė priduria, kad Mindaugas sugadino jai gyvenimą – ji turėjo mesti mokslus, o besilaukiant jokios pagalbos iš jaunuolio nesulaukė.

Mindaugas įsitikinęs, kad vaikas ne jo, o Dovilė – kad jo. Tad jaunuolis sutiko atlikti DNR testą – taip bus nustatyta, ar tėvas tikrai jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų