REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Galite nemažai nuveikti – būsite stiprūs, beveik magiškai veiksite aplinkinius. Palanku spręsti finansines problemas. Tinka teikti susitaikymo dovanas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Esate kupini jėgų ir nuostabių sumanymų, kuriuos vėliau pavyks sėkmingai įgyvendinti. Galima rizikuoti, ypač jei jus rems kiti, jei būsite ne vieni. Tai labai svarbi diena – galite nemažai laimėti.

REKLAMA

Dvyniai Suvoksite savo ar jums artimų žmonių problemų priežastis ir rasite būdų, kaip tai įveikti. Nors diena palanki dalykiniams reikalams tvarkyti, daugiau dėmesio skirkite artimiesiems.

Vėžys Jums simpatizuos visi, su kuriais teks bendrauti, tai padės ne tik įgyti sąjungininkų darbe, bet ir tuomet, jei spręsite savo problemas. Tiesa, šiandien nepatartina veltis į naują romaną.

Liūtas Klaidų metas – viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių nuomonei, atidesni skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Kraštutinumų venkite, ypač veikloje. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais – nepastebėsite, kaip sukelsite jų nepasitenkinimą. Neskubėkite apsispręsti: stigs objektyvios informacijos.

Svarstyklės Sunki diena. Pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite tinkamą išeitį. Gerai tvarkyti reikalus, susijusius su draudimu, investicijomis, mokesčiais. Būkite tolerantiškesni tėvų nuomonei.

Skorpionas Jausitės stiprūs. Iš tiesų dabar galite tiesiogiai daryti įtaką įvairiems dalykams: ir asmeniškiems, ir bendriems. Geras laikas ieškoti būdų veiklai plėsti, ją ir save populiarinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Puiki diena veiklai (tik ne naujų darbų pradžiai). Spręskite profesines problemas, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Jei tikitės artimųjų supratimo, patys būkite jiems atidesni.

Ožiaragis Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės kolektyve, šeimoje – geriausia veikti bent truputį slaptai. Vis dėlto diena palanki – rasite tikrų draugų, galinčių pagelbėti, patarpininkauti.

Vandenis Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas: vargu ar jūsų reakcija bus adekvati.

Žuvys Nuostabus laikas: daug energijos, ryžto. Jus bursite žmones, turinčius panašių minčių, siekiančius tų pačių dalykų – dabar tapsite jų lyderiu. Rizikuokite, jei jus remia kolektyvas, šeima, vadovas. Galimos problemos dėl teisingos informacijos stokos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų