REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugsėjo 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas. Tyliai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet šiandien nieko neforsuokite. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis, savo siekius - galbūt jie paremti iliuzijomis ir nieko nežada ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, informacijos nuslėpimo ar slaptos informacijos gavimo, tačiau tai gali kažkiek kainuoti. Šiuo metu jums labai pravers seni draugiški ryšiai. Galbūt kažkas atsilygins už seną paslaugą.

REKLAMA

Dvyniai. Aktualūs bus piniginiai ir nuosavybės reikalai. Tikriausiai labai norėsis didesnio komforto. Jei nedomina stambūs daiktai, neieškote nekilnojamojo objekto, tai nusipirksite bent jau norimą rūbą ar papuošalą.

Vėžys. Nusimato kontaktų su žiniasklaida arba šiaip būsite smalsesni, iškalbesni nei paprastai. Dėl padidėjusio komunikabilumo galite vienu sykiu atnaujinti daug kontaktų, prirašyti aibę laiškų ar komentarų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Panašu, kad iš rūpimo žmogaus gautas laiškas ar atnaujintas ryšys su artimu žmogumi užtvindys jus emocijomis, prisiminimais. Bus ne taip smagu, jei jaučiate pinigų trūkumą ar slegia šeimyninės problemos. Tačiau įmanoma pagalba.

Mergelė. Degsite noru parodyti, ką sugebate pramogų versle, sporte, kūryboje arba meilėje. Galite labai suintriguoti priešingos lyties atstovą. Tačiau dėl romantiško intereso galite tapti ne itin objektyvūs, spręsdami kai kuriuos klausimus.

Svarstyklės. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti rimčiau darbuotis. Delsti išties nenaudinga. Laiku pasirūpinkite ir naminiais gyvūnais, jei matote, kad tai reikalinga dėl jų sveikatos, higienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Šiandien būsite nusiteikę ginti savo pozicijas bei tiesas, nors labiau remsitės emocijomis nei konkrečiais argumentais. Draugai jus supras, toleruos, o priešai jums nelabai rūpės. Neblogai išsikrausite, jei susikaupė daug įtampos.

Šaulys. Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, nes trukdė interesų konfliktas, šiandien turėtų pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą ir radimą. Vis dėlto situacija bus labai trapi, jei kažkuri pusė nerodys nuoširdaus suinteresuotumo susitarti.

Ožiaragis. Aktualūs bus mokslo, kultūros arba su užsieniu susiję reikalai. Nieko svarbaus neatidėliokite. Įvertinkite galimas perspektyvas ir į jas orientuokite savo pastangas bei žingsnius. Pravartu patobulinti svetimos kalbos įgūdžius.

REKLAMA

Vandenis. Jei tik yra galimybė, šiandien kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali jums padėti išspręsti aktualias dalykines problemas. Turbūt būsite neabejingi politiniams procesams ir garsiai reikšite savo nuomonę visuomenei aktualiu klausimu.

Žuvys. Labai intensyvi diena - nė minutėlės atokvėpio. Nusimato karštos diskusijos, renginiai, pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Palanku sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų