REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam ne paslaptis, kad net ir tie, kurie viešai horoskopus kritikuoja ir vadina nesąmonėmis, slapčia, niekam nematant, užmeta akį į laikraščio skyrelį „horoskopai“. Gal todėl, kad jie retkarčiais pildosi… Tikėkite ar ne, bet astrologai teigia galintys pasakyti, ar du žmonės gali būti laiminga pora, atsižvelgdami į jų horoskopo ženklą…

REKLAMA
REKLAMA

Avinas su...

Avinu – dvi ugnys! Energijos verpetai ir entuziazmas valdo šių ženklų pasaulį. Jeigu vienas iš jūsų sugebės nusileisti kito norui visada būti teisiu ir jeigu nustosite kovoti dėl valdžios, tada jūsų santykiai gali būti tikrai nuostabūs, kuriuose netrūks nei išradingumo nei veiklos.

REKLAMA

Jaučiu

Ugnis ir žemė – tikrai sudėtingas derinys. Jautis labai skiriasi nuo avino, jis visada nori tvirtai jausti žemę po kojomis, o rizika ar permainos jam prilygsta žemės drebėjimui. Tačiau Jaučio ženklo ir vyrai, ir moterys mano, jog skanus maistas puiki preliudija prieš intymų vakarą, būtent šituo koziriu avinai gali pasinaudoti.

Dvyniais

Ugnis ir oras. Ar ilgai ieškojote savojo Dvynio? Taigi, žinokite, jog neturite leisti jam pasprukti. Dvyniai turi pakankamai šarmo, kad galėtų pasidalinti juo su kitais žmonėmis, jie taip pat kaip ir Avinai mėgsta jaudinantį gyvenimą. Abiem ženklams svarbiausia – bendravimas, draugai ir pramogos, todėl jų gyvenimas turėtų būti visada įdomus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžiu

Ugnis ir vanduo. Vėžys taip skiriasi nuo Avino, jog santykiai priklausys tik nuo to, kiek Avinas galės ištverti. Vėžys yra labai šeimyniškas, svajojantis apie jaukų šeimos židinį, o Avino noras užkariauti pasaulį ar potraukis rizikai gali išgąsdinti Vėžį.

Liūtu

Dvi ugnys… Sensacingas, kupinas energijos ir jėgos dviejų giminingų sielų susitikimas. Aviną sužavi didžiule Liūto širdis ir neleidžiantis liūdėti teatrališkumas. Kartu ugnies ženklai neabejotinai atras daug naujų dalykų kartų, o seniau trokštamus abu pasieks daug lengviau. Liūtas yra labai romantiškas ženklas, taigi, šis Avinui paruoš be galo daug mielų staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergele

Ugnis ir žemė? Ar netiesa, jog daugelis jums sako, kad neturėtumėte būti kartu? Jei visgi atrodo, kad šie santykiai geri, tai, matyt, Mergelė įdėjo labai daug pastangų, jog truputį pakeistų Aviną ir priverstų jį daryti kompromisus.

Svarstyklėmis

Ugnis ir žemė. Karingasis Marsas ir nuostabioji Venera. Be to, jūs esate vienas prieš kitą zodiako ženklų išsidėstyme. Jūs arba papildote vienas kitą arba konkuruojate vienas su kitu. Kitaip tariant, tarp jūsų gali būti arba viskas arba nieko.

Skorpionu

Ugnis ir vanduo. Jūs abu esate gimę po kario Marso ženklu, tačiau renkatės visiškai skirtingus kelius. Laimei Avinui reikia visai nedaug, kad jis pamiltų Skorpioną, šiam tereikia būti triukšmingu, degančiu ir aistringu.Tai tikrai santykiai, kupini veiksmo.

REKLAMA

Šauliu

Dvi ugnys – viena aistra. Kiekvieno Avino moto yra nuotykiai, tad nenuostabu, jog jį traukia Šauliai, kurių gyvenimo tikslas panašus. Šiems niekada nebus nuobodu lipti į kalnus, mokytis kažko naujo ar pradėti verslą. Abu ženklai visą laiką domisi supančiu pasauliu, todėl jų kombinacija tikrai puiki.

Ožiaragiu

Ugnis ir žemė. Jūsų nuomonės ir požiūriai į gyvenimą neturi nieko bendro. Tokie santykiai verstų Aviną ieškoti daug kompromisų ir apsišarvuoti kantrybe. Juk šis ženklas negali ramiai nustygti vietoje, jam nuolat reikia plėsti teritoriją ir skubėti gyventi.

REKLAMA

Vandeniu

Ugnis ir oras. Nuotykių pavidalu - puiki meilė. Iš tikrųjų Avino ir Vandenio gyvenimo troškimas – nuotykiai. Vandenis pasižymi paslaptingu ir nežemišku dvelksmu, o taip pat ir griežtu ir analitiniu mąstymu. Avinas tokią kombinaciją įsimyli iš pirmo žvilgsnio.

Žuvimis

Ugnis ir Vanduo. Žuvų natūra trokšta stipraus partnerio, jie nesiekia kontrolės ir nemėgsta priiminėti sprendimų, tai puikiai tenkina Aviną, kuris po audringų gyvenimo gūsių ramiai pasiduoda nudvelkiamas į ramų uostą.

Jautis su...

Jaučiu

Jaučio susitikimas su Jaučiu – tai tvirti santykiai. Jūs abu tokie savininkiški ir atsidavę bei prisirišę, jog tai gali sukurti labai ilgus santykius. Jaučiai labai mėgsta įvairiais būdais reikšti savo jausmus mylimajam, šie yra be galo jaudinantys ir geidulingi. Šio ženklo žmonės turi silpnybę prisilietimams - nėra abejonių, jog du jaučiai vienuose namuose turės daug išsvajotų akimirkų drauge.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniais

Nepajudinama žemė ir paaugliškas vėjas? Norėdami sukurti gražius santykius, šių ženklų žmonės turės įdėti labai daug pastangų ir daug ką pakeisti. Dvynių negalime įsivaizduoti be polinkio į riziką, aštraus mąstymo, sąmojingų pokalbių, jie visapusiški, tačiau turintys unikalią bendravimo dovaną. Nepaliaujamas dvynių bėgimas neabejotinai gąsdina ramiu ir lėtu žingsniu per gyvenimą sau einantį Jautį.

Vėžiu

Žemė ir neįveikiamas vanduo. Taip, jūs radote teisingus partnerius. Abu gyvenime trokšta ir svajoja apie tą patį: šeimą, namus, stabilumą, saugumą. Vėžiai dažnai turi telepatinių galių ir stebina Jautį įgarsindami jo mintis bei svajones, anam dar neprasižiojus. Vėžys nepaliaujamai rūpinsis Jaučiu, pasiūlys namų harmoniją. Kaip gali tokie santykiai nesuveikti?

REKLAMA

Liūtu

Yra daug savybių kurios jus jungia... Tiek Jautis tiek Liūtas yra savininkiški, kovingi, juos traukia kultūrinė veikla ir tvarkingi namai. Bet... Yra tiek dalykų, kurie jus tiesiog bloškia vienas nuo kito… Jautis nori gyvenime saugumo, tvirto pagrindo po kojomis, nepalenkiamos meilės, kai tuo tarpu Liūtui svarbu būti dėmesio centre (ne namų erdvėje), būti giriamu ir gerbiamu.

Mergele

Dviejų Žemių susitikimas - puiki kombinacija. Jei jautis rado mergelę, jis privalo jos nepaleisti. Jūs žiūrite į gyvenimą tuo pačiu kampu: daug pinigų ir laisvo laiko pramogoms. Mergelė yra vienas atsargiausių zodiako ženklų, o Jautis – sielos gydytojas, taigi, esate nuostabus derinys.

REKLAMA

Svarstyklėmis

Jei Jaučio akį patraukė Svarstyklės, astrologai nori perspėti, kad šios gali gyvenime daugiau nieko neveikti, tik kalbėti kalbėti ir kalbėti... Apie visiškai viską: filosofiją, žemuogių kainas ir pan. Jautis pasižymi aštriu ir racionaliu protu, todėl atėjus laikui jis pradės nerimauti ir savęs klausinėti, ar tikrai būtina apie tai kalbėti? Gal geriau pavargusiam nuo darbų ramiai sau paskaityti laikraštį? (Jautis negali atsispirti įpročiams).

Skorpionu

Jautis ir Skorpionais - tai pora, kuri gali turėti ateitį. Ir vienas, ir kitas turi stiprią valią, ryžtingumą ir pasižymi entuziazmu. Abiem nėra nusispjauti į tai, kas vyksta aplink juos. Kai Jautis sutiks Skorpioną, jis akimirksniu juo susižavės, nes įžvelgs būtent tas savybes, kurių taip laukė. Skorpionas toks šarmingas, kad absoliučiai supras Jautį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šauliu

Šaulys ir Jautis? Nesitikėkite mielumo ir fejerverkų. Jautis turės dirbti ir stengtis labai norėdamas išlikti šalia Šaulio, o dar labiau norėdamas, jog Šaulys liktų šalia. Jūs esate labai skirtingi, Šaulys kupinas energijos, optimizmo, noro keliauti, o Jautis priklausomas nuo savo įpročių ir iki smulkmenų suplanuotų dalykų.

Ožiaragiu

Žemė vėl ir vėl. Ar gali ožka gyventi po vienu stogu su buliumi? Aišku, kad gali. Šių zodiakų ženklų santykiai - vieni iš daugiausiai žadančių. Jie ne tik galvoja tą patį, nori to paties, supranta vienas kitą, bet ir jaučia vienas kitą intuityviai.

REKLAMA

Vandeniu

Jautis ir Vandenis. Kaip ilgai gali trukti oro ir žemės trauka? Jei klausiate žvaigždžių, atsakymas būtų – ne per ilgiausiai. Jautis gyvena dabartimi, o Vandenis ateitimi, tai svarbiausias dalykas, kuris nuolat kiš jų bendravimui pagalius į ratus. Jaučiui svarbu, ką apie jį galvoja ir kalba aplinkiniai, o Vandeniui tai - nė motais.

Žuvimis

Jautis ir Žuvys... Jausminga žemė ir svajonių ežeras. Jaučiui Žuvys iš tikrųjų yra tobula pora. Įgimtas Žuvų potraukis poezijai, jautrumas, supratingumas ir pasiaukojanti dvasia be galo traukia Jautį.

REKLAMA

Dvyniai su...

Dvyniais

Dvyniai su Dvyniais... Palaukite, leiskite suskaičiuoti kiek jūsų, iš tikrųjų? Du Dvynių ženklo žmonės toje pačioje erdvėje... Pasaulis kiekvieną rytą atrodys vis kitoks. Jūs turbūt aplankysite visus įmanomus klubus ir nepaliaujamai susitikinėsite su draugais, visada suprasite vienas kitą intuityviai, kaip du pavasario vėjai, susitikę ir klajojantys danguje.

Vėžiu

Dvyny, išvardink 20 tau patinkančių Vėžio savybių, akimirksniu! Jei tu jas radai - puiku, tau pasisekė. Vėžiui kai kurios planetos padeda kurį laiką būti „ant vienos bangos“ su Dvyniu, bet patikėkite - tai ne ilgam.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtu

Dvynys ir Liūtas teoriškai skamba gerai, bet praktiškai yra šokių tokių keblumų. Kodėl? Liūtas yra labai lankstus, bet Dvynys pats yra lankstumas. Liūtas turi nuostatas ir yra užsispyręs, jog ir antroji pusė jų laikytųsi. Ar jūs įsivaizduojate, kad Liūtas, svajojantis apie savo antros pusės buvimą nuolat šalia, duotų Dvyniui reikiamos laisvės?

Mergele

Kiek ilgai tai truks, kol vienam iš jūsų išsprūs „gana”? Jūs esate visiškai nesuderinama astrologiškai pora – žemė ir oras nedera. Bet jei visgi pasiryžote būti su tuo, kuris yra visiška jūsų priešingybė, nepamirškite, jog pagrindinis jūsų ginklas gali būti kalbėjimas. Bendraukite su savo Mergele, tai stiprioji jūsų pusė, kuri galbūt bus jūsų santykių gelbėtoja.

Svarstyklėmis

Ar veikia? Aišku! Dvynių ir Svarstyklių santykiai puikūs - abu oro ženklai. Jūsų svarstyklės rafinuotos, intelektualios, atviros ir optimistiškos. Būtent tokios kaip dvyniai, mėgsta diskutuoti, turi tą patį potraukį keliauti, lankyti draugus, bendrauti.

Skorpionu

Šie santykiai sunkiai įsivaizduojami, nebent jie pagrįsti tik fiziniu potraukiu. Skorpionas negalėtų toleruoti Dvynių lengvo flirto su kitais, nes nori konkrečiai žinoti kas jam priklauso. Skorpionas žavisi Dvynio lankstumu ir gebėjimu pasikeisti, bet visa bėda – jo charakteryje tokių savybių nėra nė kvapo.

REKLAMA

Šauliu

Taip, tai priešingybės, kurios traukia. Santykius galima apibūdinti – Viskas arba nieko. Net po pusės metų, jūs galite pasakyti, ar išbūsite kartu visą gyvenimą.

Ožiaragiu

Šie ženklai nelabai dera... Ožiaragis labai mėgsta dirbti, jis ambicingas ir tvirtai žino, ko nori. Taigi, dvyniui reikėtų būti atsargiam, nes Ožiaragis vargu ar labai žavėsis šio permainingu gyvenimo stiliumi. Gera žinia ta, kad Ožiaragis labai racionalus ir tvirtai stovi ant žemės, kas gali labai patraukti dvynio dėmesį.

Vandeniu

Oras ir oras? TAIP! Tai santykiai, kurie tikrai vertingi.Vandenis aprūpins Dvynį viskuo, ko jis tik nori ir dar daugiau. Tai yra tas žmogus, kuris gali gyventi pagal Dvynio principus ir nekonkuruoti su jo intelektu. Vandenis, reikalui esant, suteik stabilumo, o didelis jausmingumas privers Dvynį įsimylėti.

Žuvimis

Žuvys ir Dvyniai? Oras ir paslaptingas vanduo? Sunku, labai sunku.  Galbūt Dvynį žavi neįprasta išvaizda, keistas požiūris, kažkas, ko negali apibrėžti. Taip tai yra Žuvys, kurių plaukimą dažnai lemia prieštaringi norai, jos nežino, ko nori. O svarbiausia, jog Žuvys nespėja taip greitai plaukti, kaip skraido Dvyniai.

REKLAMA

Vėžys su...

Vėžiu

Dvi susiliejusios aistros. Tai kombinacija, apie kurią galima rašyti romaną. Šie du beviltiški romantikai gali puoselėti pačius stipriausius ir gražiausius santykius šioje Žemėje. Jie kuria sau pasaulį, kupiną jausmų ir aistros, kuriame jie gali gyventi ilgai ir laimingai, nes jie supranta vienas kitą geriau nei kiti.

Liūtu

Pamirškite tai - NE. Kartais atrodo, kad viskas klostosi gerai, o kartais ne? Tiksliau gražūs ir geri dalykai tuoj pat virsta blogomis akimirkomis... Be abejonės galima įžvelgti ir gerų dalykų: jei vėžys yra pasiryžęs aukoti didelę dalį savo asmenybės, tik tam, kad būtų su spinduliuojančiu Liūtu, galbūt jų santykiai gali pasisukti gera linkme.

Mergele

Vėžys ir Mergelė? Aistra ir intelektas? Tai santykiai, kurie gali būti nuostabūs – „ant popieriaus“. Mergelė mėgsta bendrauti, ji suteiktų stabilumo vėžio emociniam pasauliui. Tačiau Mergelės polinkis kritikuoti... Ji ieškos bet kokios detalės ar smulkmenos, kad galėtų prikibti, Vėžiui bus sunku suprasti, kad ji tiesiog - perfekcionistė.

Svarstyklėmis

Laimei šitas oro ženklas yra harmoningas ir supratingas, kitu atveju atsakymas būtų „Ne“. Bet kokiu atveju, nepanašu, kad šie santykiai atneštų jums laimės, tačiau verta pabandyti. Svarstyklės yra labai žavingos, laisvos, nepriklausomos, linkusios daugiau laiko praleisti ne namų erdvėje. Nepanašu, jog vėžys su tuo susitaikytų.

REKLAMA

Skorpionu

Jūs turbūt ieškojote vienas kito kito ilgą laiką ir galite būti laimingi, jei radote, tai - geriausias partneris Vėžiui. Skorpionas yra pavydus, galbūt dar pavydesnis už Vėžį. Skorpionas išskirtinai aistringas ir supranta Vėžio sielą geriau nei kas kitas. Šauliu STOP. Net negalvokite apie tai. Ne tik todėl, kad šaulys yra klajojanti ugnis, bet ir todėl, kad šis ženklas supa vienišus žmones (turima mintyje filosofus, klajoklius), Vėžio jautrumas, emocionalumas ir intuityvi asmenybė nesugebės to ištverti. Be to, Šaulys turi polinkį flirtui, o su Vėžio įgimtu pavydo jausmu… Nepanašu, jog būtumėt skirti vienas kitam.

Ožiaragiu

Įdomus variantas, bet taip pat pavojingas. Zodiako ženklų sistemoje jūs esate tiesiai vienas priešais kitą. Teoriškai, jums turėtų pavykti, bet yra priešingybių jūsų ženkluose. Ožiaragis dažnai jaučiasi nesuprastas. Gerai, jog vienos pagrindinių Vėžio savybių – supratimas ir kitų apsauga. Tačiau blogiausia, jog kuris nors iš jūsų turės nusileisti, kad santykiai galėtų tęstis.

Vandeniu

Jūs tokie skirtingi, jog tik ypatingų pastangų dėka ( būtent Vėžio) santykiai gali egzistuoti. Vandenis yra oro ženklas, o Vėžys - vandens, tai - nesuderinamos stichijos. Vėžys turi įgimtą instinktą prisirišti prie žmonių, o Vandenis to negali suprasti.

REKLAMA

Žuvimis

Taip, tinka ir labai tinka. Jausmai yra labai svarbūs abiem pusėms, ženklai gyvena pasauliuose, kur egzistuoja širdies diktuojamos taisyklės, taigi, jums nebus sunku vienas kitą suprasti. Žuvys mėgsta būti prižiūrimos, lepinamos, mokomos ir pan. O Vėžiai mėgsta tai daryti, tad kaip tai gali neveikti?

Liūtas su...

Liūtu

Du Liūtai, tik taip! Santykiai tarp to paties ženklų atstovų dažniausiai būna sėkmingi, tačiau trūkumų taip pat yra, nes juk šie žmonės pasižymi tais pačiais trūkumais. Liūtų draugystė gali būti nepakartojama, jie niekada nepamirš, jog kitam Liūtui reikia komplimentų, gėrėjimosi, dievinimo, nes jam pačiam to reikia.

Mergele

Galbūt, trumpam... Liūtas stiprus ir griežtas sutvėrimas, o Mergelė - perfekcionistė ir kritikos meistrė (tai ir sukels nesuskaičiuojamą kiekį problemų). Aišku, galime pažiūrėti ir iš kitos varpinės, jei Mergelė tokia perfekcionistė, galbūt ji galvos, kad susirado tobulą partnerį sau. Tačiau Mergelė kritikuoja net tada, kai nėra ką kritikuoti...

Svarstyklėmis

Taiklus pasirinkimas, daugeliu klausimu. Liūtui būdingas kūrybingumas puikia dera su Svarstyklių polinkiu į artistiškumą, Svarstyklės visada bus susižavėjusios Liūto asmenybe. Sprendimų priėmimas nėra stiprioji Svarstyklių pusė, tad jis/ji neprieštaraus, jei tai darys Liūtas, galbūt net nesipriešins, jog Liūtas dominuos santykiuose.

REKLAMA

Skorpionu

Nuostabu, įspūdinga, bet neilgai... Šių dviejų ženklų santykiai prasideda nuo sekso. Fantastiškas seksualinis potraukis, nes jų galimybės milžiniškos. Skorpionas yra ekstravagantiškas, daug aistringesnis ir geidulingesnis už Liūtą. Jei visos problemos lovoje bus išspręstos, jūs būsite viena harmoningiausių porų. Jūsų ženklų padėtis sistemoje rodo, jog yra didelė tikimybė potraukiui iš pirmo žvilgsnio, bet maža - ilgiems santykiams.

Šauliu

Tai visaverčiai santykiai! Šaulys gali pasiūlyti ir duoti Liūtui labai daug. Jūs abu žiūrite į meilę kaip į didžiulį nuotykį, esate aistringi ir nesistengiate savęs kontroliuoti. Šaulys stimuliuos Liūtą tiek intelektualiai tie emociškai, o to būtent ir reikia, kad prisijaukintumėte Liūtuką ir užsitarnautumėte jo ištikimybę.

Ožiaragiu

Sunki pradžia ir galiausiai, pabaiga, bet, aišku, šansų yra... Jei Liūtas įtikins Ožiaragį kai kuriais jam neįtikėtinais dalykais, pavyzdžiui Liūto nuopelnais, atsargus ir praktiškas Ožiaragis, dažnai snobas ir šiek tiek konservatyvus, bus apsvaigintas Liūto romantiškumo ir entuziazmo.

Vandeniu

Arba per gerai, arba per blogai. Tarp jūsų egzistuoja fantastiškas fizinis ryšys. Tai gali būti meilė iš pirmo žvilgsnio. Vandenio pomėgis kritikuoti ir analizuoti kartais gali užgauti Liūto ego. Vandenis dažnai būna tolimas ir nereiškiantis savo jausmų, nes jis oro ženklas, o puikiajam Liūtui tai panašu į atstūmimą.

REKLAMA

Žuvimis

Net negalvokit apie tai. Liūtas yra spindintis, užsidegęs ir dominuojantis. Žuvys paslaptingos ir gal per daug svajojančios. Skirtumai tarp jūsų yra per dideli... Liūtas yra ugnies ženklas, Žuvys yra vanduo ir jie naikina vienas kitą. Žuvys labai romantiškos, bet galvoja, kad jausmai gali būti parodomi ne tik žodžiais.

Mergelė su …

Mergele

Rojus. Kartais to paties ženklo žmonių santykiai atrodo keistoki, bet tai netaikoma dviejų Mergelių santykiams, tarp jų - viskas puiku. Dažnai nutinka, kad vienas poroje būna tipinis Mergelės variantas, o kitas - nuolankioji Mergelė. Santykiai gali būti įdomūs, užgniaužiantys kvapą visą laiką, kol Mergelės ras ką kritikuoti.

Svarstyklėmis

Jei Mergelė įsimylėjo Svarstykles, tai reiškia, kad nori dėti labai daug pastangų, kad šie santykiai teiktų džiaugsmo. Negali būti didesnių priešingybių nei Mergelė ir Svarstyklės.. Svarstyklės visą laiką ieško variantų, kaip sumažinti darbo kiekį, o Mergelė kruopščiai daro visą deramą darbą. Žiūrint iš Mergelės varpinės, tai - didelis Svarstyklių trūkumas.

Skorpionu

Šie du ženklai, pasak astrologų, turėtų puikiai papildyti vienas kitą. Jūs papildysite vienas kitą taip, jog jūsų sąjunga daugeliui atrodys pavyzdinga. Nereikėtų pamiršti, jog niekada Skorpiono nepažinsite iki galo, bet Mergelė vienas tų žmonių, kuris gali atverti jo komplikuotą sielą.

Šauliu

Skruzdėlė ir svirplys... Jūs trimis mėnesiais vėluojate sumokėti mokesčius ir staiga gavote pinigų. Mokėsite mokesčius ar vyksite į pajūrį? Mergelė rinksis mokesčius, o Šaulys - pajūrį... Jei planetos susiklostys palankiai, gali būti, jog jums pasiseks, tačiau tikimybė maža, kad jausitės gerai šituose santykiuose - kažko trūks.

Ožiaragiu

Du žemės ženklai, tokie kaip jūs, visai astrologiniais aspektais turėtų sutarti puikiai. Tuo ir baigiasi geros žinios, problemos prasideda, atsižvelgus į komplikuotą Ožiaragio mąstymą. Jis kaip žemės ženklas nėra labai žemiškas ir rimtas, kaip iš jo tikimasi.

Vandeniu

Ar gali būti blogiau? Mergelė atsikėlė iš lovos, nuėjo iki virtuvės, atidarė spintelę, pasiėmė stiklinę, įsipylė vandens, išgėrė ir grįžo. Vandenis atsikėlė, eina į virtuvę, pakeliui sutvarko vaikų šliaužtinukus, nuvalo dulkes nuo lentynėlės, įeina į virtuvę, atidaro spintelę, pamato uogienę, užsimano blynelių su uogiene, paima puodelį ir uogienę, pavalgo, padeda uogienę į šaldytuvą, pamato majonezą, pagalvoja, kad jis turėtų būti kitoje vietoje, paima, tačiau pamiršta, ko norėjo, ir padeda, kur papuola. Tada supranta, kad vakarienės likučiai turėjo būti mažoje keptuvėje, tada užsimano į tualetą ir išėjęs iš ten grįžta į kambarį. Mergelė: „Ilgokai užtrukai, gerdamas stiklinę vandens“, Vandenis: „Kokio vandens?“

Žuvimis

Jūs priešingose zodiako sistemos pusėse, tad jūsų santykius galima vadinti arba pragaru arba rojumi. O gal net abu, vienu metu. Mergelei meilė - tai saugumo, intelektualumo ir dvasingumo derinys. Ir fiziniai kontaktai turi rodyti tą derinį, o Žuvims meilė panaši į srovę, bangas, kažką kas yra visko centre.

Svarstyklės su...

Svarstyklėmis

Kiek ilgai organizavote pirmąjį pasimatymą? Su svarstyklėmis jūs jausitės taip: kai žiūrėsite į savo mylimąjį atrodys, jog žiūrite į veidrodį, o šis taip pat žiūrės į jus. Gerai yra tai, jog jūs abu gyvybingi ir mokate mylėti. Kita vertus, blogai tai, jog jūs abu esate tinginiai.

Skorpionu

Sunku surasti skirtingesnius žmones. Skorpionas paslaptingas, gyvena intensyvų gyvenimą, atrodo, jog žino įvairių visatos paslapčių. Taigi, kas žavias Svarstykles traukia Skorpiono link? Skorpionas yra iš prigimties sunkiai suprantamas, visada jam reikia laiko ir vienatvės, kad suprastų pats save.

Šauliu

Geras pasirinkimas. Kilpą sunku užnerti, bet kažkaip turite Šaulio nepaleisti, nes jis yra išsvajotas Svarstyklių partneris. Nepakartojamas ir įspūdingas Šaulio kelionių troškulys privers svarstykles jį įsimylėti. O jų švelnumas ir rafinuotumas patrauks užkietėjusį keliauninką, net galbūt numalšins nuotykių troškulį.

Ožiaragiu

Meskite tai iš galvos. Kitaip Svarstyklėms teks nuobodžiauti visą likusį gyvenimą... (Pakankamai ilgas laiko tarpas.) Svarstyklių ir Ožiaragio santykiai labai sudėtingi, tik diplomatija, kantrybė ir pagarba gali jiems pagelbėti. Abu šie ženklai turi begales idėjų, bet nesugeba jų realizuoti.

Vandeniu

Oras, oras.. Dangiška meilė, nes svarstyklės rado tą, kuris ir valys, ir gamins jam valgyti. Ši sąjunga gali tęstis labai ilgai. Du geri klausytojai bei nestingantys bendravimo įgūdžių žmonės. Skirtumas tik toks, kad Svarstyklės mano, jog turi duoti ir gauti, o Vandenis pasimetęs savo idėjose, mintyse ir diskusijose.

Žuvimis

Neįtikėtina, nuostabu, nepakartojama. Gal net nepanašu į realybę. Jei Svarstyklės įsimylėjo žuvis, tai panašu, kad jas sužavėjo šarminga ir paslaptinga Žuvyčių natūra. Bet reikėtų įspėti, kad nenertumėte į labai gilius žuvies vandenis, čia nėra nieko išskyrus pasimetimą, prieštaringus jausmus ir neužtikrintumą.

Skorpionas su...

Skorpionu

Šis derinys gali būti sėkmingas - du intravertai. Jie gali vienas kitą sužavėti savo mistiška aura, intensyviu jausmų virpėjimu ir ypatingu žmonėms paliekamu įspūdžiu.

Šauliu

Ugnis ir vanduo. Jei jūs esate geras ir kuklus Skorpionas, net negalvokite apie tai. Bet jeigu mėgstate nuotykius, gyvenimą kelyje ir skubėjimą - bandykite. Skorpionui reikalingas partneris, kuris jį suprastų, be abejones, Šaulys tai sugeba. Be to, Skorpionui reikia, kad jį mylėtų – demonstratyviai, pastoviai ir kiekvieną akimirką.

Ožiaragiu

Visaverčiai, ilgi ir aistringi santykiai. Skorpiono trūkumai: pavydas ir savininkiškumas, Ožiaragio akimis yra privalumai. Jam šios savybės yra meilės ir saugumo išraiška. Kita vertus, Ožiaragio realizmas gali versti jį jaustis pasitikinčiu savimi, juk žemė vienintelė gali sustabdyti vandenį (jausmus).

Vandeniu

Labai sunkūs santykiai, geriau net nebandyti. Kad ir koks vandenis būtų supratingas, jam romantiški ir sentimentalūs santykiai - ne tai... Šiam zodiako ženklui santykiai prilygsta jo žinių gilinimui, horizonto plėtimui, tai racionalumo ir nepriklausomybės ženklas.

Žuvimis

Daug kartų girdėjote, kad esate tobula pora? Tai labai geras pasirinkimas. Žuvys supras Skorpiono jausmus, net jeigu jis tylės ir nieko nesakys, juk jie gyvena toje pačioje erdvėje, jausmingame ir tyliame vandenyne.

Šaulys su...

Šauliu Du kalavijai vienoje makštyje? Sakoma, kad šis derinys pakankamai geras, jie nėra per daug panašūs ir nėra per daug skirtingi. Pasiūlymas tik vienas - žemiškam Šauliui reikėtų ieškoti metafiziškesnio savo ženklo atstovo, tam, kad vienas galėtų daugiau pasinerti į praktinius dalykus, o kitas - galvoti.

Ožiaragiu

Labai skirtingi ir taip pat panašūs. Ar dar galima surasti kitą tokią vienas kitam tinkančia porą? Mintys apie brandą, pusiausvyrą ir atsakomybę, tai - ką Ožiaragis gali pasiūlyti Šauliui, o tas, atsakydamas šiam, su mielu noru dovanoja optimizmą, gyvybingumą ir šilumą.

Vandeniu

Ganėtinai įdomi kombinacija. Šaulys labai daug dėmesio skiria savo asmeninei laisvei ir nuolatinėms gyvenimo kelionėms. Vandenis - susidomėjęs žmonių gerove, socialiniu aprūpinimu ir žmonių laisvėmis plačiąja prasme.

Žuvimis

Šią meilę mes galėtumėme pavadinti „meile be gailesčio“, ir tai yra todėl, kad šiuose santykiuose Žuvys visiškai aukojasi dėl laimės su Šauliu. O šis visą gyvenimą siekia atrasti esmines, svarbiausias, rūpimiausias tiesas, susijusias su žmogaus egzistencija.

Ožiaragis su...

Ožiaragiu Būtent jūs galite patirti, ką reiškia posakis „tikra meilė“. Bėda gali būti tik viena, kad jūs abu esate labai užsiėmę žmonės, ir netyčia gali būti taip, jog mėgausitės savo meile tik pakeliui į darbą ar per pietus. Nesvarbu, kokia didelė jūsų meilė, bet abiejų prioritetai - karjera ir socialinis pripažinimas.

Vandeniu

Ar tikrai visiškos priešingybės gali traukti viena kitą? Taip tikrai, ir gana dažnai. Tačiau ar jie gali išbūti kartu ilgai? Kartais atrodo, jog Ožiaragio ir Vandenio skirtumai yra per dideli. Tiesą pasakius, šios kombinacijos rezultatas priklauso tik nuo to, kiek kiekvienas iš partnerių įdės pastangų ir, aišku, gaus atpildo.

Žuvimis

Žemė ir vanuo visada veda nepaprastų santykių link. Kai Ožiaragis pradės geriau pažinti savo Žuvį, jis sužinos didžiausias jos paslaptis ir slapčiausius troškimus. Ožiaragis nėra tas žmogus, kuriam trūksta idėjų, tiesiog jis niekada neatitrūksta nuo realybės. Kita vertus, Žuvys atrodo sutvertos vien iš svajonių ir emocijų.

Vandenis su…

Vandeniu Santykiai putojantys labiau nei šampanas ir neišvengiami labiau negu mirtis. Kai sutiksite tokią porą nenustebkite, kad pasijusite kaip ant sparnų.

Jie galvoja, kad meilė - tai erdvė, be kurios žmonės negali gyventi. Žuvimis Šioje poroje Žuvys gali reguliuoti gyvenimo kryptį, jeigu jai tai leista, bet jei reiks priimti svarbų ar lemtingą sprendimą, greičiausiai tai darys Vandenis.

Žuvys su...

Žuvimis Laikas ir erdvė dingsta, viskas stoja ties emociniu lygmeniu, o pats pasaulis dingsta. Jūs abu kūrybingi, jausmingi, romantiški žmonės, gyvenantys intuityviame pasaulyje, todėl puikiai vienas kitą suprantate. Žuvys žino, ką reiškia duoti, koks svarbus yra tarpusavio ryšys. Tačiau jūsų santykiai bus atitrūkę nuo realybės.

dykai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų