XXXL grožio ambasadorė pašiurpino internetą: pažiūrėk į kojas, tu net negali stovėti tiesiai

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai tiesiog šlykštu. Tokioje būsenoje jau nebe mylėti savo kūną reikia, o nebeėsti, sportuoti ir apsilankyti pas gydytojus. Baisu, kad tokios super per daug pasitikinčios savimi dar bando ir kitoms rodyti pavyzdį... Apgailėtina!
Nesuprantu tokių ale plius size modeliu(nors tokie nėra).. Aš pati nesu super modelis, šiek tiek apkunoka, bet Stengsiuosi save prižiūrėti, o ne ėsti ledus, kebabus ir t.t realiai man negražūs tokie vaizdai, jokio santūrumo ar savigarbos, suprantu kad ji turi super super pasitikėjimą savimi, bet nežinau, jei būčiau tokia tai iš namų eiciau bet nefotkinciau savo isvirtusio strijom išmetito pilvo. Kartais viskas turi ribas.
Gerbiamieji, nemanau, kad tokį kūną reikėtų reklamuoti, tačiau kodėl nei vienas nepagalvojate, kad kartais žmogaus pastangos SVEIKAI (be nusiurbimų, skrandžio žiedų ir pan.) sulieknėti neduoda jokių rezultatų. Tai ką tada daryt - nekęst savęs visą gyvenimą, neit iš namų, nesirodyt žmonėms, kad nepiktintum tokių, kaip šie "idealaus kūno" komentatoriai? Vidiniai trūkumai baisiau už išorinius, gaila tik, kad šiuos visi greit pamato, o išgedusį vidų lengviau paslėpti ir kokia mankšta nei dieta čia nepadės...
@Dana Rezultatai visada pasiekiami, kai yra noro...
Reikia mažiau ĖST...
@Dana Svarbiausia uzsibrezus tiksla ir jo siekti. Lb gera laida yra per rusus "pasverti ir laimingi". Todel nekalbekit kad neimanoma :D. Gerai subalansuota mityba ir geras asmeninis treneris,kuris tokias kaip si greztu kaip kempine ir rezultatais po metu patys negaletumet patiket.tai sunkus darbas.ir ne visiem ;)
Man gaila, kad zmones sako "Myliu savo kuna " nesuprantu, jei istikro ji myletu, tai bent sveikai maitintusi ir sportuotu. Man niekada nebuvo grazu "plius size" o cia tai is viso "plius begalybe" . Ziauru, kad zmones taip nepriziuri savo kuna!
Jai 27-neri , penkių metų laikotarpyje infarktas garantuotas. Tegu džiaugiasi. Įdomu , kaip jos grabas atrodys - ... Bent ... nu fuck - apsivėmiau nuo didelio grožio.
Dar dadėti keturis spenelius - pilnavertė skerdžiama kiaula gaunasi. ,,Gražuolė''
@Tautvis Tautvi,prisimink savo komentą po kokių 5-6 metelių ir...nesimėtyk tais speneliais,nes pačiam gali jų prireikti.Tai va,dasidėsi keturis spenius ir būsi didelė,stora KIAULA. Fu,varau vemt :(
Nu atisprašau, bet čia tikrai nėra normalus plius dydžio modelis, čia labiau "plius begalybė". Aš suprantu, kad gražus plius dydis tai yra moteris, su apvalumais, kuriuos dažniausiai turi kokios nors 30metės. Bet čia.. Nu bože moj, ir kažin ar ji tikrai mylėtų taip tą savo kūną kai jai lieptų nubėgt 2km. Anyway, čia yra visom prasmėm per daug, modeliai turi reprezentuoti sveiką, gražų ir dailų kūną, o ne celiulito nusėtas kojas ir pilvą iki žemės.
Nu cia jau estetikos nematyti.
Issizergus tegul stovi.
@Atjauta tai gal ne tau patarinėt,kaip jai sovėti?
Graudu... ir dar skatina kitas būt tokiom pat savižudėm, nesveikom ir nelaimingom... galvoja kad aju aš land whale tai reik visas tokiom paskatint... ji nesuvokia kad ji negalės vaiko išnešiot nes arba negyvai užspaus lašiniais pilve arba jos pačios riebi širdis neatlaikys to..
@Liūdesiukas... Skersti tokias reikia . Ir tai jau lašiniai nebeskanūs būna pas...
Nesuvokiu, kas gražaus tame "plius size". Pačioje šito judėjimo pradžioje "pliusėmis" buvo vadinamos normalios, šiek tiek stambesnės už įprastas manekenes, atletiškos merginos. O čia kas?! Nutukimas niekada nebuvo ir nebus gražu. Niekaip kitaip negaliu to pavadinti, tik paprasčiausiu APSILEIDIMU. Matosi, kad ji visiškai savęs nemyli (kitaip imtų prisižiūrėt save), o tiesiog dangstosi "plius size", kad galėtu toliau valgyti kas papuola ir žudyti save, kol kitos, normalios panelės prižiūri savo mitybą ir reguliariai lankosi sporto salėje, vardan to, kad liaupsių sulauktų kažkokia tinginė. Fui.
@Greta O niekada nepagalvojei, kad norint sveikai maitintis ir po sporto klubus duotis gali tikrai ne kiekvienas sau leisti. Tai dideli pinigai, kuriuos uzdirbti tenka sunkiai. Nebent tu miegi uz pinigus su kuo papuola ir leidi sau viska.
gerbiamieji,kurie taip slykstities tokia figura,ziauriai klystate,nes po kokio gero menesio ir jus galit tapti dar baisesni,nemes akmens i kito darza,bet pasiziurek i save,o apvaluciai zmones yra kur kas laimingesni,jeigu jie yra sveiki,o islieseja pilni neapykantos visada depresuojantys,nepatenkinti gyvenimo,tai toks mano pastebejimas
@ONA Ona, pati matyt atitinkamai stora ir slepiesi po laimingumo kauke, nesuvokdama kad užryji savo emocijas ir turi valgymo sutrikimų nekalbant jau apie organus spaudžiamus taukų ir pamažu nustojančius funkcionuoti, aš galiu pasakyt tikrai nesu plona, bet toli gražu ne tiek nutukus ir tikrai nesu laiminga nei patenkinta, bėgioju ir laikausi sveikos gyvensenos, kad tik numest tą svorį ir nerizikuot savo sveikata
@ONA Būti storam nėra normalu, o tuolabiau gražu...
@ONA Gerb.Ona, nusišnekėjote tai jau visai...Jei žmogus negali kontroliuoti savęs,valgo kiek nori ir dar daugiau,tai čia yra normalu? Galima tik užjausti šią merginą,nes kuo toliau, tuo savijauta tik prastės......Tai kūno katastrofa jau dabar ,tokiame jauname amžiuje. Ir prie ko čia "meilė savo kūnui"?
@ONA gerb.Daiva,sakyčiau nusišnekėjote čia jūs,o ne Ona...nei vienas nežinom kas su mumis bus rytoj ar poryt,po mėn,ar po metų....Jūsų manymu,jeigu jau žmogus storas,tai jis būtinai daug valgo?O gal jis jau turi kažkokių bėdų su sveikata,dėl kurių ir yra toks storas ir to svorio jam niekaip neišeina atsikratyt...Tam gali būti daugybė priežasčių,o gali ir nebūti...bet,galų gale,koks mūsų reikalas ir kas mums davė teisę teisti kitus?vienu žodžiu aš pritariu ONAI.O visiems pykčiu persisunkusiems komentuotojams-teisėjams,linkiu sėdant prie kompo komentuoti,pyktį ir pagiežą palikti stalčiuje,kitame kambaryje.Taip visiems bus geriau ;)
Gražu, kai žmogus myli save ir savo kūną, bet come on, čia jau vien sveikata reikėtų susirūpinti. Tokia jauna, o tokia nutukus. Nueis ir sąnariai, kaulai, širdis. Aš jau įsivaizduoju kaip jos visi vidaus organai riebaluose liūliuoja. Jeigu myli save, tai bent jau stengies palaikyt sveikatą! O čia tik savo lašinių gražus apipavidalinimas "myliu savo kūną"
Tuoj apsivemsiu
mociutes geriau atrodo