Smeigė prekybos centrui: pažiūrėkite, kokios daržovių kainos buvo 2013 metais

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tegul čiulba kaip nori kainos didesnės 3,5 karto jeigu kas ir brangsta ar pinga dėl prastesnio derliaus tai galėtų būti keletas euro centu plius. O ne 3,5 karto. Dievaži lochais laiko vartotojus
jo, tik pomidorai aplink visur kainuoja lygiai 3 kartus maziau, tik lietuvoje kazkokios sunkiai suprantamos logistikos problemos del ko jie kainuoja 6 eurus vietoje 2.
dėl šių aferų su kainomis visokie numavičiai su leontjevomis ir pabėgo iš lietuvos kad lietuvoje pasipiktine pirkėjai jų nesudraskytų
Padegam seima :DDDD
Vilimas komentuoja net su sarkastiška šypsenėle, nes už niekų tauškimą algą gauna........... Pirksite už tokią kainą, kokia prekybininkams atrodys teisinga.......Kaip čia suprasti : Lietuvoje labai maža žmonių dalis protingų, o visi kiti kvailučiai ???
Kam meluoti? Kam tiesiog taip imti ir meluoti į akis savo tautiečiams, savo žmonėms?

Nieko nebus žmonės - reikia sukilti
Kai brangu viskas,maziau zmones pirkti prades,maziau euras judes ratu. Maziau visi beuždirbs,maziau isleis,cia visai Lietuvos ekonomikai stabdis. Valdzia sake,kad cia paprastas parduotuviu verslas,biznis ir jie negali kistis,reiskia pc gali ir 30e.,pomidoru kaina uz kg.,uzdeti,juk niekas per prievarta pirkti neliepia... . I valdzia nera ko apeliuoti,ten jie gauna atkata,jiems dzin. Tarp savu reikia vienytis ir daugiau dometis ka renkam i valdzia... .
Suomijoje zmones sokoladus ir visus saldumynus tik sestadieniais valgo (mazai perka) todel Karuna pigi, kitaip pasens. Skandinavai skatina cukraus vengti. Lietuviai - samciais semia, tai ir brangiai perka.
Nebejuokink su tokias pasitesinimais .Galvokit kazka naujo. Jum parode fakta jusu paciu reklamini laikrastuka ir dar balandzio men kai irgi atsiranda sviezios prekes ir ka mes matom? Mes matom dar ir atsimenam o sitas nusmurgelis toliau kalba savo. Kam toks reikalingas? Koks prekybos atstovas? Tai cia kartelinis susitarimas tada jei jis uz visus kalba.
idomu ka apie si straipsni galvoja Prancuzijos ir Ispanijos ukininkai, kurie negali isparduoti darzoves net pigiau uz savykaina ir tiesiog sudegina ar ismeta viska?
nieks nepiktu jei kaina kiltu zmogiskai. bet kai kainavo 6 lt dbr 17lt. tai yra beveik 3 kartus brangiau....
@Žygis o agurkai 5 kartus brangiau. WTF
As tik matau viena dalyka visi dalbajobai irr vagys nori kuo daugiau pinigu pirma valdzia kelia mokescius kad galetu praturteti paatostogauti ir leisti sau ka nori antra prekybos centrai taikosi prie valdzios ritmo kuo didesni mokesciai tuo didesne kaina argi ne tiesa. O trecia augintojai taikosi ir prie valdzios gi akivaizdu kuo didesni mokesciai tuo maziau uzdirbi kuo didesnes sanaudos vandens degaliu transporto seklu zemes ir t.t tuo sunkiau laikyti mazas kainas todel jes reikia kelti taip ir viskas ponai ir ponios suredyta jei valdzia musu seimas ir prezidente sumazintu pvm ir kitus bmk ar kaip jie ten plius mokescius tada butu kita sneka nes eitu lengviau isgyventi ir kainos atitinkamai kristu iki yperkamu ribu tad nemalkit sudo buvo derlius mazas uztat reikia pasiruosti blogom salygom jei nori uzauginti kazka ir valdziai prisimazinti algas bei visus mokesius jei nebusit godus visiem uzteks vagys jus parazitai tikrai pyktis ima kai niekas nemasto o tik problemas visokias galvoja kaip pasiteisinimus ismokit dirbt saziningai o ne vogti is tautieciu saskaitu....
Istikruju tai lietuva neleidzia nei seimoms kurtis, as saves neislaikau tai ka kalbet jei susilauksiu vaiku? Cia gyvenant ju susilaukt turbut negalesiu. Tai cia bus ir prabanga vestuvems ir seimos kurimui. Kosmaras
Eikit pirkt i turgus. Kainos mazesnes darzoves sviezios. Parduotuvei net ridikai visada su geltonais lapais.
Rado tik logiska paaiskinima, jei man tektu vartytis is situcijos, ta pati sugalvociau, visi vercia kalte ant pirmuju asmenu. Jei ne tos darzoves, tai ka, sokoladu ir kitu sausu produktu irgi stygius? Visko stygius? Tai jei is musu tiek uzdirbama tai biski pagalvokit apie musu galimybes tokioms islaidoms, dabar jau darzoves delikatesas. Tegu valdzia lietuvos pabando paciulpt pirsta kaip mes, manau is bado mirtu.
Tegul PC'ai įdeda visiems parodyti sutartį su tiekėju :D Visiems greitai bus aišku kokius nuostolius ir kas patiria.
Pavyzdziui todel, kad lietuviu vos 3 mln, o lenku - 40. Ar yra skirtumas ar pirkti (ir pagaminti), sakykim, 3 tonas pomidoru, ar urmu 40 tonu?
Kazkaip keistai skamba pasakymas, kad blogos salygos buvo pernai auginti darzoves, bet darzoviu kainos isaugo dabar, tai taip gaunasi kad mes valgom ne sviezias darzoves?!! Kvailai skamba pasiteisinimai valdininku, kai aiskiai kainos pakilo ir vis bando issisukti su nekokiais pasiteisinimais...
Nu gerai,darzoviu derlius prastas kainos isaugo,o kaip tada paaiskinsit iveztiniu ne maisto prekiu dviguba pabrangima??? irgi prastu derliumi?O tualetinio popieriaus kaina isaugo,nes lietuviai emigravo ir,atsiprasant,sikanciu derlius prastas???
Neaiskinkit, kad pomidoru derlius blogas buvo. Pati siltnamiuose juos auginu, puikiausias derlius, kaip ir kasmet. nera kur deti, visi pazistami apdalinti, ir dar turguje parduoti. Tiesiog klesti augaleliai.