Sveikatos apsaugos ministras: pats gulėjau ligoninėje ir valgiau „šlapianką“

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
As nesuprantu ko jie nori.pirmiau supraskite ,kad gulite ligonineje,tai tikrai negausite kepsniu ir t.t.paskui pasidomekite kiek yra skirta vienam lovadieniui per diena. Ir nereikes cia skustis
Nezinau kodel čia keliamas klausimas dėl maisto mam guledavo ligoninese ir niekuomet nesiskusdavo palaikau ministrą kad daugiau reiktu demesio skirti vaistams o nuo maisto tikrai niekas nenumirė tengi ne restoranas aišku būtų gerai jei būtu viskas idealiai bet pinigų trūksta ir ligoninės paskirtis ne maitinti kiekviena pagal atskira meniu o gydyti ir pakol truksta lešū reikia pirmiausia kreipt dėmesi i medikamentus aišku mes manau kolkas tik galim prašyt aukštesnės maisto kokybės
Požėla tu Požėla ,blet geriau net išvis nekomentuok tokių postų,nes nervai nebelaiko žmonėm klausyti tokių tavo šūdų bukagalvi tu .Graudu skaityti,susidegink ir kuo greičiau ant laužo ,nes kitaip žmonės sudegins!
ne duok dieve niekam guleti ligoninej kosmaras jai esi sveikas tada taip bet ligoniui tai beprotiskai sunku
@Jane sveiki ligoninėse neguli. O ligoniui sunku visur - ir namie, ir ligoninėj, jeigu tikrai serga. O ligoninės maistas - ne tam, kad nutuktum ir prisiėstum, o gyvybinėms funkcijoms palaikyti. Dar nė vienas ligoninėj nenumirė iš bado, o jeigu kažko trūksta, paprašyk namiškių, ir atneš.
Kad ligoninese, mokyklose maistas yra baisus ir menkavertis...senai aisku, dar senai aisku, kad kaliniai valgo (ir ne tik) kur kas geriau... tik neaisku, kodel taip yra ? Kodel mokantys mokescius turi maitinti atmatas uz grotu, o patys, atsitikus nelaimei, valgyti kazkoki prieska bruda ? O ir kas patikes, kad gydomi esame geriausiais vaistais ? Taip..kas ju patys sugeba nusipirkti.
O kokia tu teise gaidy turejai ta slapianka valgyt?
@Mishania Tam gaidžiui tempė pundais is namų i ėdalą valdiška žiūrėti nenorejo