Išgyventi iš lietuviškos algos: aštuonių asmenų vilniečių šeima svajoja apie emigraciją

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
as irgi tokios nuomones.Tik ne Lietuvoje tureti toki buri vaiku.
smagu kad tevai tokie stiprus,,sauni seima ,,laikykites ,su pirma proga migruokite nepasigailesite sekmes
žmonės, galvokit ką darot!
žmonės, galvokit ką darot!
žmonės turi suprasti, jog daugintis kaip kiškiai gali tik kiškiai, o žmonės turi visuomet elgtis atsakingai - o ypač atliekant tai nuo ko vaikai atsiranda! visų pirma į vaikų gamybos procesą įnikę žmonės turėtų įvertinti tą aplinką į kurią kviečiasi naująjį Žmogeliuką ir naująją Sielą, o tik kritiškai tai įvertinus ir matant, jog naująjai Gyvybei atėjus į šį pasaulį bus jauku - tik tuomet lipti vienas ant kito!
Taip, pinigų nėra, vaikus gimdom, ir paskiau galvojam kaip išgyventi? Tai gal pirma reikia galvoti ar bus iš ko gyventi prieš krūvą vaikų prisidarant? O 16km į darbą tai tikrai labai toli. Turiu bendradarbių, po 100km į vieną pusę važinėja ir nesiskundžia. Čia tiesiog priežastis nedirbti. Su tokiom kvalifikacijom atlyginimas toks turėtų būti, kad mašiną naują galima būtų nusipirkti. Klausimas ar yra noro dirbti? Beje, patarimas žmonai. Pirma padėk sau ir savo šeimai, o tada galvok kaip padėt kitiems. Nes dabar tai skamba absurdiškai. Geros dienos.
@PA Reikia dėkoti, kad yra tokie vaikams atsidavę tėvai. Jie dirba didžiulį darbą. Mes labai skubame moralizuoti ir smerkti. Labai miela ir graži šeima.
geriau pagalvokit apie apsaugos priemones,gyvent neturi is ko, o vaiku visas burys