Prezidentės atkirtis Rusijos premjerui: darosi labai karšta

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O, kaip putlerio klimaksiniai šunys loja, apsiputodami dėl numetamo pašvinkusio mėsgalio...:)
Bent nelokit choru, neįdomu jūsų nesąmonių skaityti :D
"Atrodo, kad mes (su Rusija) vis dar kalbame kaip skirtingos civilizacijos, vis dar nesuprantame vienas kito“, – kalbėjo D.Gybauskaitė." Jau kaip kirto prezidente liezuviu, tai Rusijos premjeras net aiktelejo is skausmo?!
O reali pozicija yra ABSOLIUCIAI prorusiksa, nes uzsienio politika vadama tokia, kokia Putinas issake SNO: NERA ALTERNATYVOS MINSKO SUSITARIMAMS! Linkevicius kudakuoja ta pati, europa ta pati, o is tikro YRA ALTERNATYVA Minsko susitarimamas, tai 1994 metu Budapesto memorandumas.
Pas ta boba realiai su galva netvarka ar klimaksas smegenis suminkštino.
Komunistės,pakeitusios kailį,kalbą tur būt jankiai parašė,nes vasalas negali turėt savo nuomonės.
i kokia svetaine benueisi visur tos pacios antrastes...stambieji leidiniai kaip susitare ta pacia propoganda skleidzia...tai as cia visiems siulau(kaip ir padariau kitose svetainese)...nueiti i...naujienoskitaip taskas lt...kogero vienintele svetaine kur apraso tikrasas karo sirijoje bei kitu konfliktu priezastis...paskaitykit straipsni "tikrosios karo sirijoje priezastys"...skiriasi kaip diena nuo nakties nuo situ pastalu..
Rusija dar ne tokios laikus isgyveno as taip pat tikiu kad europa iseis saibom greiciau
Dar neaišku ar Rusiją ištiks ekonominė krizė dėl įvairių vakarietiškų sankcijų ,ar pirmiau subyrės ES ir nebeliks tų vieningų sankcijų... Ką prognozuoja Sorošas?
... klimakso