Atletiškasis Remyga: daugelis mano, kad „viens, du ir tu jau „kačiokas“. Deja, taip nėra!

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Šaunuolis Remigijau. Jūs žiūrėkit į save ir nepavydėkit. Jis daro ir mitybos ir visa kt. planus kad padet kitiem taip atrodyti, sportiškiau ir t.t i jum kad tik užpavydėt, įžeist, apšmeist. Pažiūrėkit į save nevispročiai.:)
NEBEpi*sk tos dekos su sustanonu asile tu nelaimingas
jo dar reik steroidu gerai pavaryt
Aš sportavau nuo pat vaikystės, lankiau kovinį sportą, baseiną, ėjau į sporto salę, tačiau apie mane laikraščiai nerašė, o su laiku suaugau ir tiesiog nebeliko laiko visam sportui. Gerai, jeigu vaikelys save išsilaiko, bet gyvenime reikia išmokti kažkokią specialybę ir be svorių kilnojimo.
@asd nusisnekejai ;)
tai blet visi gyvenime kazko siekia, tu, mes visi, jie, jos, tik nekisam saves sitaip i naujienu portalus, facebookus, ar dar kazkur.. lyg Salciute :) Viena diena jis bus didziausias juoko objektas Lietuveles interneto platybese.
O tai ko jis toks perlinkes?
Viskas neblogai išskyrus feikinius Calvinus is Kinijos po 1,5 dolerio.
kai ziaurus ka? :D supermenas krc... ypac is veido piktas ziauriai...
ne su tokiu veidu chuliganu būt :D :D :D :D nieko daugiau neliko tik sportuot kai atrodai kaip beždžionė ką tik iš gimdos išlindus :D
Atletiškasis? Nejuokinkit. Yra tikrai rimtu sportininku kurie nesireiškia ir nebando pasirodyt prieš kitus kokie yra šaunūs. Čia kaškoks eilinis nakolkinis marozas bando tapt žvaigžde ar kaip?
@atletiškas bet as tau pritariu 100 procentu eilinis turnikinis ir tiek :D
Lempas rasot, pasportuoja tai reikia visiem girtis koks tu saunus. niekam neidomu
Gaila kad tik per ft toks atrodo
banali tema,eikit jus i ta sale sportuokit ir geriau nekalbekit isvis
@nk Cia kiek matau nesamoniu prirasinejot.. Patys stumiat uz laido stori arba kudi nemate svarmenu.. Jis bent kazko siekia