Saudo Arabija pasirengusi žengti į Siriją

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visos vyriquaybes korumpoutos-be Laputin-Kaput pirmoausia:))))
pagaliau kaukės krito - tie kas sukūrė ir finansavo islamo dollbajjobų gaują matydami, kad jų globotiniai pralaimi yra pasiruošę įsikišti į konfliktą įvedant savo reguliarius karinius dalinius ... ir kokiu gi pagrindu? ar jie turi sirijos valstybės vadovų prašymą? ne, jie turi jų pačių sukurtos sirijos "opozicijos" (kurios niekas net amerikonai su savo cžv įvardinti negali kas jie tokie) prašymą gelbėti nuo rusų lėktuvų ir sirijos armijos puolimo. politinių klounų aferos. šiaip, turkiją reikėtų pašalinti iš nato ir atpirdolinti pačius turtus už jų islamo dollbajjobų gaujos sukūrima ir finansavimą
@>>>>>>> kishas jie todel kad jankiai bankrotas ir nieks ju nebe bijo!
Saudo Arabija ir Turkija remia "Daesh" teroristus. Reiskia Rusai yra saunuoliai ir gerai spaudzia "Daesh".
Turkai ir Sauditai yra bailiai tik uz JAV nugaros labia drasus. Cia tik tuscios snekos.
@Jonas Ivanai,koks tu Jonas?
@Jonas Turkijos ir Saudo Arabijos armija padarys tvarka Sirijoje, kurios diktatorius yra nusikaltelis ir dujomis naikina Sirijos piliecius. Na o Rusijai teks maut is Sirijos, pabrukus uodega, todel ir klykia komentaruose visi samdyti Leningrado fabriko troliai. Rusija eilini karta patyre pralaimejima kare.
@Jonas Dujomis naudojosi opozicija, ir tai yra irodyta UN! Praplautas vakaru propogandos esi!
juokingiau jau buti nebegali, viesa paslaptis, kad turkais su saudais ir yra pagrindiniai isis remejai, o dabar jie tipo su jais "kariaus".