Už musulmono ištekėjusi ir į islamą atsivertusi lietuvė: pamačius Halimą išprotėjau

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ir zmogus kuris kimba ant tokio pigaus masalo kaip : visi zmones lygus", yra mazu maziausiai globalios propogandos auka zu dzrozliu pjuvenos vietoje smegenu, tai yra tas rezultatas sistemos, kuri lengva valdyti.
dauguma NE europieciu, nezino kas yra meile taip, kaip mes ja jauciam, ji mums sventas jausmas, auksciausias zmonijos jausmas kuris tik gali buti, tai tikra, tyra meile.
Kitiems gi, tai tik grazus zodis, komplimentas, o meile jie supranta tik motinai, tevams ir pan...
Kiekvienai moteriai geriausias yra jos tautybes vyras, kokos tautybes bebutu, rusei rusu, lietuvei lietuviu,anglu, ispanu ar arabu....,zulusu..., tereikia sutikti savo pusele.
Dieve kokie naivus, buki zmones. Taip ir as nepalikciau , myleciau ir nesiociau ant ranku kokia nors negrazia, stora sene su europietisku pasu, kad nereuiktu visa gyvenima likusi egzistuoti kazkokioje skyleje , pagal griezciausius sh ariato istatymus, kur moters gauti neimanoma jeigu esi niekas, todel daugeliui musulmonu ju salyse tenka visa gyvenima santykiauti su naminiais gyvunais, dazniausiai su avimis, homoseksualizmas, net vaiku / tik berniuku/ jie vadinami " arbatos berniukai" istv irkauti , bet tai jau turtingesnem ir taip toliau...., tai jei man tas sviestu, sakau ir as myleciau visas moterys net ju nemates...
VELNIO BOBa,tuom ir viskas parasyta,save taip apibudino,nieko nereikia kaltinti
Nejaugi jie tokie geručiai lovoje ir su galingais automatais? Jau geriau ramiai vienai gyventi nei leisti save badomai kažkokio tai svetimšalio. Moterys kurioms šriubai pavažiuoja dėl tokiu štai vyru - nelaimingos ir be smegenu.
dziaugiuosi uz tave Rasele, kad pagaliau esi laiminga, gerai zinau kiek tu iskentejus ir kad dabar jau viskas gerai
jetau kiek cia sliksciu zmoniu ir ju komentaru, net baisu lietuvei vyrai nieko verti o dar komentuoja :-D o tikejimas kekvieno teise rinktis, jai apsidairytumem ka tas dievas mum duoda ... gaila tikrai siu silpnaprociu zmoniu kur visoki suda varo, greiciausiai labai nelaimingi savuose gyvenimuose, vien per savo piktuma, uzjauciu siuos varksus :-D
Nesąmonė, kas gali būti tarp jų bendro. Kažkoks propogandinis rašinėlis...
.
Štai jums dar viena Islamo pergalė, suteikianti musulmonui rojų po mirties atvertus kitatikę: "Ji sako, kad atvirkštinis variantas – jog Halimas atsiverstų į krikščionybę – neįmanomas." Moterie, kaip žemai puolei išduodama savo protėvių krikščioniškąsias vertybes. Ar nevertėtų ir mūsų krikščioniškajai visuomenei permąstyti savo visuomenės moralines dogmas, kad ir mūsų tikintiesiems būtų neįmanomas "atsivertimas" į kitą tikybą, bei būtų skatinimas atversti kitatikius į krikščionybę.
@taskasirviskas Krikscioniskas ar pagoniskas?
kas per nesamone?????????
1.Tu uz arabo neistekesi nepakeitus religijos, tai tra privaloma!!! 2. Jei esi vyras ir istekejai uz muslim moters, tai ir tavo vaikai patampa muslimais. (siuo atveju mergaitei pasiseke, nes is moters puses, jai neprivaloma(nes kaip koranas sako moteris ne zmogus...) 3. O ji pries priimdama muslim religija taip lengvai, kad niekada negales issizadeti??? Niekada.
@vardas Galima ištekėt nepakeitus religijos. Jei nežinot, nerašykit nesamonių.
Kas chia per propogandinis rashinelis? Lietuvaites, jei jau mes jumi netinkam, manot muslimai visi Halimai? Ne straipsnius skaitinekit, o pasikalbekit su Tom kurioms teko gyventi su jais! Pavergausit, Tada papsakosit apie nuostabiasias ju tikejimo puses!
bjauri lietuviu tauta girtuokliai ir istvirkeliai o musulmonai saunus vyrai nepavydekit Rasai sekmes tau
@saule Sliundra kalbek uz save
Nu cia reikia glusai but visai...visu pirma susipazino per skype, tokiu kvietimu sulaukiu po 5per menesi, jie iesko naivuoliu kurios pasiraso. O antra ji mate save veidrodyje ir ji? Atrodo i sunus tiktu, ka toks vyras grazus galejo iziuret tokioj boboj? O gi kelia i europa. As tokiu 20 galeciau parvest i lietuva, bet pirma tegul smegenis man isoperuoja kad taip idiotiskai elgtis
@Oho smegenu ir dabartau trukumas is pokalbio matosi, nereike pavideti jai kam pasiseka gyvenime o tu tikriausiai vienisa :-)
Prireikė bernužėliui į Europą patekt gyvenimą pasigerint ir surado naivuolę.... Arabai visi moterims gražiausius žodžius sako ir labai daug dėmesio rodo. Lietuvaitėms tai neįprasta ir jos apakusios.... Vaikšto apsvaigusios, o kai atsitokėja, jau būna per vėlu....
o halimas tai musulmono wamzdis ar kas ten ?
Eilinis blefas, gerai pamokejo jiems, kad viska taip isvartytu, gaila, kad taip meluojama ir taip lengvai isdave savo religija. Bet Dievulis pro pirstus nepraleidzia nei vienos nuodemes. Kelio jai atgalios jau nera, todel ir buria kaip va gera, oi kaip gera :D
@Blefas zinau labai gerai siuos zmones, jusu nusivilimui bet tai tiesa
Sėkmės tai Rasa! Šaunuolė!
jai jau pijokas sugebejo tave suvilioti jog uz jo isteketum, tai netik arabas bet ir ciurka metro penkiasdesimt tave nukabines butu
Man tai viskas nuo pat pradziu atrodo naivu. Nejaugi jis jai vienintelei parase per skype? Siuntinejo visoms is eiles zinutes tam, kad galetu gyventi Europoje, tiek cia tos ir meiles.
linkiu 15 vaiku, kol nusulmonins