Rusų vizažistė paviešino savo darbų albumą – kaip klientės atrodo be makiažo?

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Super visaziste. Nerealus darbai
Bet tai juk sukciavimas stambiu mastu!
Kodel moterys dažosi? Natūralumas yra gražiausias moters makiažas!. Aha o realiai vaikinai pasakykit ar prieitumete prie moters kuri be makiažo atrodo kaip serganti. Juk daugelis renkatės merginas pagal išvaizda. Tokia visuomene, diegiama, kad tas ar anas netobulumas yra negražu ir bjauru. Mokyklose tyciojasi ir merginų jei jos ne super modeliai. Tai patys vaikinai pagalvokit pagal kokius grožio standartus renkatės sau merginas. O nesiskuskit kad is klubo parsivedė dievaite ryte radot "pabaisa". P.s. Nekalbu apie tuos vyrus ir vaikinus kurie ieško moters, gyvenimo laimes ir pan.
Realiai man gaila vaikinų :D ne bereikalo rytais išsigąsta, pamato klube gražią merginą,parsiveda namo, o ryte kai kaukė lieka ant pagalvės galvoja ar alco taip veikė ar špakliaus galia :)
super darbai. labai ispudinga...
O Lietuvosj yra tokių vizažistų? Gal kas galite paminėti, nes kiek man teko susidurti, tai mūsiškės dažniausiai padažo taip, kad 10 metų pasendina.
@Daiva Nikol Kotliar, tikrai gera , jauna visažistė. Jos kontaktus rasite užėję į jos facebook'o profilį. :) tiesiog parašykite jai:)
@Daiva Facebooke: Monika Briu,Milita make up
puikus atsakymas, kodel vyrai po sekso bando neshdintis, kol dar tamsu
o tos vistos nesupranta ir net komentaro sito nesupras :D jauciu
gal užteks tu dazu viena karta?!!!
be zodziu, ispudinga. aisku viena vertus make up'as gerai, kai yra trukumu odos. bet negrazu kai padauginta
DU SKIRTINGI ZMONES.ŠPAKLIO KARALIENES