Vladimiras Putinas kerta Turkijai sankcijų paketu

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Turkų vietoje nutraukčiau projektą, vykdomą su Rusija. Į rinką neįleičiau nieko rusiško.
jie nori sankcijos uz sankcijas.. EU atsaukite sankcijas ruskiam o jie atsauks turkams..
@arba EUrožopa neatšauks, kol jankiai neduos sutikimo... o rusai, kol nepaklupdys juodašiknių islamo teroristų manau, neatšauks... bet čia tik mano nuomonė... ir man maloniau LT sutikti ruskį nei juodašiknį turką... bet čia tik mano nuomonė... :)
@arba Tai tu pats ir tam ruskiui putleriui į smirdinčią šikną.
tai jie sienas pazeidineja, tai jie sankcijas ivedineja. Visa vasara Lietuva skalambijo kad rusu bombonesiai islydimi is pabaltijo teritorijos.. per savaite kelis kart budavo tai jie su povandeniniais laivais priplaukia kur nedera, dabar Turkijoj prisidirbo, ir vel nato blogas. tam liliputui nagai niesti ir tiek. nori jis pakliut su visais prie vieno stalo bet deja, nesutokiu proteliu...
@botoksas neturi ka veikt kai tavo kaime pro tave pravažiuoja krūtas džipas su krūta morda, tai tu puoli labai piktintis ar realiai bandai įvertinti situaciją? paskraidyrume ir paplaukiotume ir mes... tik neturim su kuo... tai gal realiai ir vertinkim situaciją... pasaulio bandžiai išsiaiškins ir be mūsų rėkavimų... reikia turėti savo stuburą ir vertybes... Manau, kad sužinoję apie turkų pagalbą teroristams ir provokacijas su ruskias, pirmiausiai turėjom sustabdyti savo narystę nato... bet ne, mes lojam už kažkokius juodašiknius... bet čia tik mano nuomonė... :)
Koks jis bl... Protingas, sankcijas matai įveda. Dobilo gabalas
@... būtų protingas, būtų pasielgęs kaip jankiai su japonais 1945 metais... o jis tik gudrus.. bet čia tik mano nuomonė... :)