Norima sugriežtinti ginklų įsigijimą

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
ginkla isigyti europoje nelegaliai nera jau taip sunku .yra daugybe valstybiu kur buvo kariniai veiksmai tai ten tu ginklu tiek ,kad galima dar viena kara surengti ,nesenai Belgijos policija sulaike vairuotoja kuris veze 800 ginklu.
Geda. Net ir straipsnio autoriai palaiko prorusiska EK ir Olekas kelia ranka... Geda EU tokia valdzia turint. Jei valdzia bijo zmoniu, tai ir be ginklu su sakem tokia ateje nuvers, o jei nepasitiki zmonemis, tai kas tada tie isrinktieji? Savo rinkejais nepasitiki? ZMONES!? KA JUS RENKAT? ATSIPEIKEKIT VIENA KARTA! O tai daugiau 300eur siam gyvenime ir neuzdirbsit, jei taip mastot...
teroristu baime valdziagyviai nori ,kad zmones neturetu ginklu ,kad negaletu pasipriesinti priesams .o patys pirks surudijusius Strykerius uz milijardus .cia viskas aisku ,jie bijo zmoniu .
Kaip tik reikia žmones apginkluoti,kada ISIS smogs Lietuvai bus ne laikas ginkluotis, reikės priešintis. Skubiai po sausio tryliktos atimtus ginklus atiduoti gyventojams
ko jus begalviai bijot tos rusijos.ira rimtesniu problemu,kaip europos islamizacija su musu valdzios pagalba.cia jie mus nuginkluoja pries musulmonus o ne rusus .kada gi jums dasus i tas tolerstiskas galvas.
Mūsų seimas niekada nepasitikėjo nei savanoriais nei šauliais. Apie ginklų turėjimą ir laikymą namuose buvo kalbama nuo Lietuvos okupacijos pabaigos. Matyt laukiama putino pasirodymo, kad nebūtų su kuo apsiginti.