Neria apynasrį svaigiųjų gėrimų prekeiviams: nuo 20 val. – jokios prekybos alkoholiu

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O tai žmonėms dar turi būti sudarytos "patogios" sąlygos alkoholiui įsigyti? Tarsi tai būtų duona ar mėsa. Gal jei kokį kartą nenusipirks to alkoholio nieko baisaus nenutiks. Dūsauti ir dejuoti dėl apribojimų tokiam žalingam produktui gali tik labai jau jį mėgstantys, o kas nenaudoja tam vis vien. Gal jau gana Lietuvoje prasigėrusių žmonių.
Na ir vel nesamone , kaip visada
Tai ko cia myzcioja, lai isleidzia sausa istatyma, o paskui verks kad didele kontrabanda ir nesurinktas biudzetas. Klounai ten sedi ir tiek
Ale kaip man nusispjaut į visą tai, greit grąžus jubiliejus kai negeriu jokio smirdalo
Pirmiausia, prekyba alkoholiu turi būti tik valstybinė. Valstybės monopolis. Ką rūsų caras buvo kvailys? Dėl prekybos alkoholių laisvės kiek dabar mirčių ant seimo narių sąžinės. Manau , kad ateis laikas ir kaltieji bus nubausti. Jiems neturi būt taikomas senaties terminas.
lietuviško Al Caponės.
nelegaliems pilstukinio spirito varytojams apyvarta sumazejo:) atsibus. kai masiniai apsinauodijimai islys, vaiku darzelis (nors pagal statistika, tikslшai nepamenu 30 proc "lievos" degtines ar aplamai alkoholiniu gerimu Lietuvelej!). Gerai patare, kad imt duty free arba is uzsienio atsivezt, kad butum garantuotas kokybe.
galvoju bus negerai,vel pilstukas ir kontrabanda