Vaiką auginanti 18-metė iš Joniškio neatsigina kavalierių: siūlo ranką ir širdį

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Komentatoriai turėtų gėdytis tik patys savęs - tie kurie komentavo patys vulgariausi nepraustaburniai, o moterys ypač žiaurios nes mato labai gražią ir jauną konkurentę. Asmeniškai pažįstu Veroniką, ji labai švelnaus charakterio, kukli, miela, nuostabiai graži, taktiška, mandagi, protinga, išsilavinusi, tvarkinga ... Taip kad tiesa tokia, tamsūs kaimiečiai, apsitvarkykite savo 'gyvenimus''.
@Akropolis Pietiniam Oj taip dar pamirsot pamineti kad svetimus vyrus vilioja ir ardo seimas.
galetu inai man savo nr aciusti bendrausim mam 21 860372244
Prie ko čia joniškietė,ji nuo Žagarės,iš kaimo glūdumos...Gėdą daro Joniškiui tokia lerva,o tėvams tai išvis šeimos nelaimė.Žvaigždė blyn atsirado...
16 metu prarado skaistibe cha meluoja jai jau bernai nuo 12 metu rupet pradejo skaistibe prarado kokios 12-13 metu jos telefone budavo pilna bernu numeriu net netilbdavo jai jie net ji sasviuni uzsivede tiems numeriems savo bernams siusdavo erotiskas zinutes nuogas nuotraukas jei nerupedavo jei bernas turedavo mergina ji vistiek neatstodavo zodziu galeciau pasakoti bei pasakoti apie ja
Arba jai ne 18 , o minimum 35 :D
Tas jausmas, kai gėda už kitą....
Pagailėkit jaunos mamos,jei ryškiai truko tėvu meiles tai ir blaškosi kaip plaštake ,galėtu nebesireklamuoti...
Pažįstu ta mergina.. Gaila jos šeimos, kad ne tik apylinkėse gėda daro, o dabar ir Lietuvos mastu.. Na o ką televizijai čia tik puikus cirko parodymas, auditorijos surinkimas..
@ReBorn Ir tema visai įdomi:DD
Gal galetumet kas nors numesti sitos laidos nuoroda? :)
ji tikrai pretenduotu i gineso rekordu knyga, del to su kiek vaikinu ira permiegojus per tuos 2 metus, ir spauskit like kas ira tureja su ja imtymiu santikiu, paziuresime kiek jusu ira cia.
P.S. as vienas is jos buvusiu partneriu
@neviesinamas Čia jei per tiek pereina tai nori ne nori pas daktarėlį reiktų pasitikrinti. Juk nežinosi kaip ir iš kur....
Atrodo,kaip prastitute.Maciau ir per TV pagalba ir per kita vakarykste laida...Nezinau,ar labai idomu rodyti tokia kekse,kad kitos mergeles pasektu tokiu pavyzdziu.Tiesiog gera,mums kaip moterims.Ar gali normalus vyras ziureti I tokia pasileidele.Arba vyrai ,kuriems reikalinga,tik uzsisauti.Kai paklausi ar naudoji,kokias priemones,del apsisaugojimo,ne tik nuo nestumo,bet ir nuo ligu.Atsakumas nezinau niekas nemoke.Merguzele,kokiame amziuje gyveni?Jei moki Su bernuzeliais bebdrauti,tai pasiguglink ir pasiskaityk.Tokia reikia gydyti.Istroske sekso,gali uzkibti bernuzeliai,kuriems bus reikalingas veneriniu ligu dispanseris.Is to ,ka matem,laisvai atsako I klausimus,kuriai nera,net gedos jausmo.Noreciau,kad jinai paskaitytu.Ar negeda,turint maza vaikeli,vadalotis,gyventi palaida gyvenima.Atsibusk pagaliau!.Kaip.ziuresi vaikui I skis ,kai jinai uzaugs..
GEDA! GEDA! IR DAR KARTA GEDA!
@Tiesiog Sutinku 100% bet protinga moteris neseks tokiais pavizdžiais...
Artistai.nuotaika pakele
Kazi ar ji paskaite komentarus,gal kiek susiges ir maziau reklamuosis ir kad moteriskajei giminei gedos nedarytu,o seip manau kad per geri tevai buvo kad isaugo panele neturimo protelio jei net pati savo vaiko neaugina...
Mane purto tokio tipo merginos, savigarbos jokios ir lipa ant kiekvieno. Fu!!
18-metė Veronika iš Joniškio ieško rimtų santykių. Vaikinais mergina praėjo domėtis, kaip ji sako, nuo 16-os, o rimto draugo ėmė ieškoti tapus pilnamete. Veronika kreipėsi su pagalbos prašymu į „TV Pagalbą“, o čia išaiškėjo netikėtos istorijos detalės – pasirodo, mergina tikrai „ne pėsčia“. „Duočiau jam švelnumo, šilumos, meilės, rūpinčiausi juo, valgyti gaminčiau. mano buvęs vaikinas buvo geriantis, rūkantis, nesirūpino manimi, dėl to ir išsiskyrėme“, - pasakoja Veronika. Nori draugės, kuri sėdėtų šalia Moteriai pristatomas kandidatas, galintis užkariauti jos širdį – parasykit miargynos ar motiaris vienisos paskmbinkt viktorui juo nr 860739103. mylintis vaikus Viktoras, teigiantis, kad svarbu ne panelės kūno formos, o charakteris. „Su viena moterimi draugavau septynerius metus, draugė mirė nuo vėžio. Dabar jau esu vėl pasirengęs rimtiems santykiams. Aš noriu turėti tokią draugę, kuri sėdėtų šalia manęs. Nors pats neturiu vaikų, juos myliu ir gerbiu, padedu sesei, esu geros širdies, dėmesingas, pilnas meilės, šilumos“, - sako Viktoras. Veronika pamačiusi Viktorą prisipažįsta, kad jai „truputį trenkė žaibas“ – vyras merginos nepaliko abejingos, o ir šiam ieškanti meilės Veronika paliko šiltus jausmus. Buvęs – per senas Tačiau čia atsiranda antras kandidatas – Antanas. „Mes kurį laiką kartu su Veronika gyvenome ir ženytis ruošėmės, tačiau jai pradėjo niekas nerūpėti, tik internetai ir bendravimai su kitais, lakstymai pas kitus, ji ne toks žmogus, kur rimtai poroje gyventų. Dėl to ir iširo mūsų santykiai. Tikėjausi su ja rimtai bendrauti, kad ji galvoja rimtai apie gyvenimą, bet klydau“, - pasakoja Veronikos buvęs draugas Antanas. Vyras prisipažįsta, kad Veroniką jis tebemyli ir norėtų, kad ši pas jį grįžtų – Antanas sako netgi duotų Veronikos vaikeliui savo pavardę, ir jais abiem rūpintųsi. Visgi įsimylėjėlis nemano, kad Veronikai reikia rimtų santykių: „Manau, kad jai dar jaunystė ir ji dar neišsilaksčiusi pilnai, ji dar nepasirengusi šeimai. Mergina ieško to rimto, kiek aš žinau, taip: pagyvena, pabūna ir pabėga pas kitą. Aš ne pirmas, ne antras ir garantuoju, kad ne paskutinis“, - pasakoja Antanas. Veronika sako, kad su Antanu išsiskyrė dėl to, kad jis gerokai už ją vyresnis, ir laikui bėgant tas ėmė merginai trukdyti. „Jis daug už mane vyresnis, jam 34-eri. Kai pradėjom gyventi, supratom, kad netinkam vienas kitam. Aš iš pradžių buvau jam ištikima, o paskui ieškojau geresnio, jaunesnio. Aš jo nemyliu, o mano šeimai jis irgi nepatinka“, - kalbėjo mergina. Stasį paliko dėl baliukų Tačiau istorijoje pasirodo dar vienas jaunuolis: Statys, su kuriu Veronika gyveno prieš Antaną, taip pat nori, kad mergina pas jį grįžtų.
Visą straipsnį galite rasti
Labutis. Neaukštas, labai paprastas, nuoširdus, draugiškas, rūpestingas ir supratingas 29 metų vyras iš Klaipėdos ieško vienišos panelės ar moters (nuo 20 iki 40 metų) bendravimui ir rimtai draugystei. Gali turėti lengvą negalią, būti apkūni, iš kaimo ar turėti vaikų. Skelbimas skirtas toms, kurioms atstumas netrukdys ir ateityje dėl draugo galėtų pakeisti gyvenamąją vietą, kaima, miestą, galiu pasavias prijimti gyvianti arba priimtų gyventi pas save. Laukiu tik rimtų pasiūlymų. Mano tel. nr.: 860739103.
Nesusitupėjusi mergužėlė reklamuojasi. Meilužius jinai keičia kaip čigonas kumeles... Nerimtai žurnalistai žiūri į tokius jos norus . Toliau jau nėra komentarų.
KAZKAS UZSIMINE APIE LUPAS,JAI APIE ISDAZYMA TAI TV PAGALBOS LAIDOJE JI TIKRAI BUVO RAUDONOM LUPOM. LAIDOJE YRA KAIP YRA BUVO NEDAZYTOM .
Parfumerijos pramonė galėtų iš šios moters lytinių liaukų išskyrų gaminti moteriškus kvepalus.
Pasisekimas būtų milžiniškas. :)
O prie ko čia „joniškietė”?
Manau, kad visoj lietuvoj tokiū gegučių pilna...