Ekspertų verdiktas: Malaizijos avialinijų lėktuvas numuštas Rusijos „Buk“ raketa

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
perskaiciau as sita ataskaita 279 psl pdf formatu ( turiu as pas save kompe anglu kalba .. ten nera ne zodzio kad rusijoje pagaminta .. ten yra pasakyta Buk tipo raketa .. be to jeigu pagaminta ruskyne - tai kaip tyrejai atskyre ja nuo tos kuri pagaminta Ukrainos Dnepropetrovsko gamykloje ( pagal uosle ) bet va kodel Ukrainieciai istryne pirminius radiolokacijos duomenis .. kas i sita klausima atsakys ?
cia ne tyrimo isvados,tai pasakos.tyrimas tai konkretika o ne ismislai.reikia suvaryti ant ruskiu choholu klaidas.opripazinti neskraidymo zona prapuls pinigeliai,va taip vat.
ta rusai senai sake, bet raketos gamintojai sake kad butent si sena buk versija naudojama tik pasenusioje ukrainos ginkluoteje, sovietu sajungos laikais jau rusija ju nenaudojo!
prispaude ruskems uodega...
@taigi Jeigu ne JAV, to nebūtų įvykę ir aplamai, ką jie veikia Europoje, kurios greitai neliks... tai jie sudaro visus karus ir artėja prie Rytų. O kiek lėktuvų jie numušė, tai viskas gerai... Klausykite jų , pamatysite kas bus... Viskas eina blogin... Aklieji nemato...
seniai aisku kad cia ruskiu darbas ir ruskiu ne is Ukraino o is rusijos darbas. Kada kaltininkai stos pries teisma?
Kvailystė ir idiotizmas - cituoju: "Akcentuojama yra tai, kad atsakingų asmenų ar objektų ši ataskaita nenurodys. Tyrimo komandos užduotis buvo surinkti visus įmanomus faktus, kurie leistų ateityje Tarptautinei civilinės aviacijos organizacijai (ICAO) išvengti panašių katastrofų... " AR SUGEBĖS NUO ŠIOL KELEIVINIAI ORLAIVIAI IŠVENGTI TYČINIO "BUK" KOMPLEKSO PANAUDOJIMO - KO JIE SUGEBĖS IŠVENGTI???
Gaila kad taip atsitiko
prapaganda \!!!!! neteisibe
Na , rusai iš dalies teisingai kalba. Ukrainai reikia uždrausti keleivinių lėktuvų skrydžius karo zonoje.
@Na Tam reiktu pripazinti, kad Donecko sritis yra karo zona. O tam reiktu ivardinti kariaujancias puses (: