Rusijos karas: smūgiai Sirijai, stiprinamas „saugumas“ Baltijos regione, „rinkimai“ Donecke

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
baikit pulti Rusiją, erodai jūs
baikit pulti Rusiją, erodai jūs
Visi puola Rusiją. Ukraina jau atplėšė nuo Rusijos Donbasą ir Luganską, o Krymą - šiaip pasiėmė; Moldova atplėšė Padniestrę, Gruzija užkariavo Pietų Osetiją, dar prieš tai - Abchaziją. Olandija numušė Rusijos civilinį lėktuvą su keliais šimtais keleivių. Dabar Sirija bombarduoja Moskovskuju oblastj. Baikit visi pulti Rusiją! Negražu taip daryti. Obama reiškia dėl to susirūpinimą. Merkel su Hollandu daro susirinkimus ir dėl tokio baisaus Rusijos puolimo apgailestauja nuo ryto iki vakaro. Net JT Taryba leidžia apie tokį baisų Rusijos užpuolimą garsiai ir viešai kalbėti visiems, kas tik nori. Ir dar ta NATO - ji taip pat reiškia susirūpinimą, jos Stoltenbergas net tokią susirūpinusią veido išraišką nutaisė. Kas čia darosi? Baikit pulti Rusiją!!!


valstieti - tave valdzia jau per visus galus is r u r i n o ,o tu vis dar tiki grybienisku rytojum .Taip ir isnyko protai Lietuvoj ... Istorijs 2150 metai )
valstieti - tave valdzia jau per visus galus isrurino ,o tu vis dar tiki grybienisku rytojum .Taip ir isnyko protai Lietuvoj ... Istorijs 2150 metai )
lietuviai - bybiu tacka -ka loja niekamn nerupi
Cha, neskaitei tai ir nerašinėk kvaily...eik rusiškos propagandos pasiklausyti...
@Cha valstieti - tave valdzia jau per visus galus isrurino ,o tu vis dar tiki grybienisku rytojum .Taip ir isnyko protai Lietuvoj ... Istorijs 2150 metai )
Eikit jūs kur norit su savo propaganda, net neskaičiau straipsnio. Pagal jus Amerikos bomba gera, o Rusijos bomba bloga...... ????? Kodėl per žinias neparodot kaip JAV bombarduoja taikius piliečius? Kiek galima kvailinti Lietuvos piliečius su kiek viena diena atsiranda žmonių kurie nebetiki ta jūsų suknista propaganda. Be jūsų televizijos rodomų kriminalų, daugiau nieko gero neporodot viskas propaganda.
@LIETUVA Tu gal atsigauk rusiška išpera jai sakai JAV bloga o Rusia gera tai kodel visi nori gyventi ir vykti į JAV bet ne į ta Marijos žeme Rusija