Kraupią avariją išgyvenusios 11-metės tragedija: ji dar nežino, kad liko našlaite

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Duok dieve laimės šiai mergytei gyvenime! Jeigu likimas atėmė brangiausius žmones lai likimas dovanoją gražią ateitį... būtų kvaila linkėti stiprybės, tai nepakeliama, bet tikiu kas dievas ją apdovanojas išlikimo stebūklu, šimteriopai apdovanos už tokį nežmonišką skausmą - artimųjų netektį.
Labai liūdna....mergaitė liko viena, be tėčio mamos ir sesutės,labai man jos gaila, dar kad ji to dar nežino...Ir kodėl kartais likimas taip susideda, atema brangų ar brangius žmones.
O tu lieki vienas, be tau brangių žmonių.
Kaip man gaila tos megaites, gyvenimas ja taip nuskriaude, neliko nei vieno artimiausio zmogaus..liko viena..duok dieve kad visi salia esantys kalbeje gerus zodzius apie jos tevus neapleis mergaites ir pades jai kabintis i gyvenima
Prie ko cia keliai ar policija? Jeigu esi debilas, tai ir liksi juo nesvarbu ar uz krumo policija stoves ar bus lygus kelias, dar ir geriau kad duobeti keliai, ne taip laksto visokie ereliai...esme tikrai ne tame, sitoj situacijoj faktas kad nebuvo saugus greitis, nes jei butu buves saugus greitis butu daugiau gyvu, taip kad sesdami uz vairo patys kiekvienas i save paziurekit kaip vairuojat kaip elgiates ir pan, o tada teiskit kelius ir policija...supratingumo ir pagarbos vieni kitiems kelyje...ir nustokit girti vazinet..
Tegul kelius sutvarko tikrai avariju sumazes....
Aš buvau Emilijos draugė. Ji yra stipri ir manau jog ištvers dvasinį skausmą. Penktadienį lyg niekur nieko ėjo laiminga ir net negalvojo jog gal atsitiks tai... Niekam nelinkiu, net didžiausiam priešui.
Kaip gaila vaiko.Stiprybės jai,jos tikrai jai prireiks.Labai gaila,kai tokios nelaimės nutinka geriems žmonėms.
Kas sioj zemej laukia tos mazos mergaites,kuri prarado viska,kas brangiausia.Likimas-jei nelaimingas atvejas, o jei girtumas ar neatsakingumas?Kaip paguosti,kaip jai sirdele nuraminti?Sriprybes tau ir tavo artimiesiems.
Stiprybes ir sveikatos dukrytei!
Lietuvos VRM vadovai prades dirbti savo darba ?! Policija visiskai neatlieka savo funkciju , tik renka sau baudu surinkimo taskus ! O rezultatas - BAISUS !!!!!! KATASTROFISKAS !!!
@KADA Ka tu cia nusisneki dirba zmones viska kiek gali , tu po pirmo zinok vidka padirbek sioje sveroje
siaubinga situacija, gaila, kad zusta tokie jauni zmones, o dukrytei - stiprybes, sveikatos, artimuju palaikymo.
@Edita Stiprybes ir sveikatos dukrytei,didziulio artimuju palaikymo.