Stebuklai egzistuoja: be smegenų pusrutulių gyvenantis mažylis prakalbo

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dziaugiuosi uz mazyli ir uz jo stiprius tevelius saunuoliai jie kad ryzosi ir nepaklause gyditoju patarimo vaikas yra vaikas jis tavo jis tavo dalis koks jis be butu ar ko jam be truktu kiekvienas mes turim trukumu vienas daugiau kitas maziau!! Ir tikrai nera cia ko slepti ir nieko ziauraus cia nera!!! Asaros krenta ziurint i si berniuka bet jis saunuolis kabinasi i gyvenima!! Daug daug sveikatytes jam!!!!
Ir vel jie raso ta pati, kopijuoja uzsienio laikrascius, bet nesistengia teisingai isversti! Vaikas turi smegenis, bet maza dalis tu smegenu nissivyste, ir kaukoles vaikelis neturi. Patys pagalvokit logiskai pries rasinefami, kaip zmogus gali isgyventi be smegenu, be pagrindinio nervu systemos centro!!!!! Tas vaikas nei 5 sekundziu nebutu istveres! Lbai gaila kad tokie rasytojai bando sukresti skaitytojus be faktu, o seima tikrai stengaisi del sito mazo vaikelio!!!! Gedos imkites!!!!!
Gaila zmoniu .....o jus nevaidinkit ir isdryskit pasakyti tiesa .Taip vaikas yra vaikas ,bet cia tik mesa ,vaikas is ties nera normalus ir jokia saviapgaule nepades .Realiai mastant dar viena nelaiminga butybe .Kaip suprantu ,kuo toliau ,tuo daugiau bus tokiu butybiu .Isdryskim sau prisipazinti ,cia nezmogus tik zmogaus pavidale ir tai nevisai .Nesake hai sis vaikas ,nesake .....o kaip zinoma noretusi .Kartais sunys ir kates geriau ir itikimiau pasako ,net dainuoja ,o cia artejantis pavojus ,stai tokiu vaikeliu skaicius dauges ....deja .
@Rapalas Brangieji gal nerikeetu taip ziauriai reiksti savo mintis ,jei giliau pamascius tai visi esam mesos gabalai
@Rapalas Visu šimtu procentų pritariu.Ir kam dar viešinti tokias nesąmones.Kam tą vaiką demonstruoti.Nori sensacijos ir gailesčio iš viso pasaulio.Man tai bjaurus tas vaikis.Daigiau nenoriu tokios bjuarasties matyti.
Ne nu žmonių bjaurumui nėra ribų aš čia apie komentarus patylėkit jei neturit ka pasakyt.tai kad tėvai išsaugojo savo mažylį yra nuostabu duok Dieve mažyliui stiprybės ir sveikatos.retas kuris sugeba augint vaika su menku sutrikimu išmeta kaip nereikalinga daikta.aš žaviuosiu tėvelių ryžtu atsidavimu ir meile.
Niekada nedrįsčiau rodyti tokio vaiko.Tyliaiišgyvenčiau savo skausmą,bet tikrai neviešinčiau.Žiauru.
@Amdrius O kas čia gražaus.Čia žiauru.
Dziaugiuosi uz mazyli, tevai saunuoliai, suprantu juos ir tikrai, kad tevu meile daro stebuklus. Tegul auga stiprus vyras.
@j. bjaurus tie lietuviai.. labai bjaurus. Kartais geda net komentarus skaityti. gyvuliai, o ne zmones esat..