Biržų meras: nepriimsiu nė vieno pabėgėlio

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
manau meras nepucia dudeles pavejui,ir vilniaus paglostymai nereikalingi, cia kazkas rase apie begancius i vokietija ir amerika, vokieciai savo laiku irgi prisieme turku dabar teisybe pasakius nebezino ka su jais daryt dirbt nedirba veisiasi matematine progresija ir naudojasi visom imanomom lengvatom, taip kad geriausiu atveju susildyt ,pamaitint ir atgal su baleika !
Skaitykit ydemiai -- valstybiniame lygmenyje sprendimas jau priimtas..!?
Kaip ir kaip ir stojant y europa - referendumas po tokio pat sprendimo ;-)
Vaje, klausau jo pasisakymų per tv ir galiu pasakyti, jog kaimo žmogus šimtą kartą kultūringesnis, mandagesnis ir labiau gerbiantis kitą žmogų nei šitas. Niekada gyvenime už tokį chamą nebalsuočiau. Absoliuti išprusimo ir taktiškumo stoka!Kaip tokie dar merais dirba?!
Verslo lyderiai ragina sudaryti sąlygas pabėgėlius įdarbinti, kai mums lietuviams darbų nepakanka už minimuma, kaip juos įdarbinsi jei bulvės nuo obuolio neskiria. 2015 m. rugsėjo 1 d. didžiausias nedarbas buvo Pasvalyje (12,1 proc.) ir Kupiškyje (12 proc.), kiek mažesnis Rokiškyje (11,7 proc.) ir Biržuose (9,5 proc.), o mažiausias — Panevėžio mieste (8,6 proc.) ir rajone (9,5 proc.).


Jeigu visus atjausi ir būsi gailestingas, tai milijonierium niekada netapsi. O Biržų meras turtingiausias Lietuvos meras.
Dabar meras turėtų atsistatydinti.
Slikstyne!Ji kaip koki parazita reiketu ismesti is tos siltos mero kedes.Kaip gali kalbeti taip zmogus???Ar bent isivaizduoja ka tie zmones isgyvena?!Jie tokie patys kaip mes,augina vaikus,turi seimas...Meras isivaizduoja kad jisgeresnis uz jas,vargsas proto luosius...Tik Lt.tokios siuksles gali uzimti mero vieta
bjaurybė, nesuvokiantis ką kalba. O kai lietuviai bėgo nuo karo į Ameriką, Vokietiją , tai buvo viskas gerai? Pasikalbėkit su emigrantais, sužinosit daugiau. Prakeiktas homofobas. Biržams - didelė gėda.
@Vida Tai kuris patriotas negina ,o bėga iš savo Tėvynės?
Nepriklausomybės nėra, mus valdo priklausomi nuo svetimųjų. Savų piliečių nuomonė antroje vietoje. Iš baimės visa tai. Jei neklausysim, bus oi kaip blogai.
Biržų meras išmintingesnis už visus Lietuvos politikus- marionetes.
Ar ne vovacka patare, nors labai gudru priglausti zmones, kuriems pasalpas mokes ne Visaginas, o visa likusi Lietuva, o sie leis pinigus jau Visagine.
Pabeks tie pabegeliai patys is lietuvos,kai vietiniai prades juos lupti :)
apie koki idarbinima snekama .jiems tik pasalpu reik.
Biržų meras pasakė tiesą dėl pabėgėlių, jų grąžinimo pasibaigus karui ir galimų konfliktų Lietuvos viduje jiems atvykus. LR valdžia vėl neatsiklausė Tautos daugumos balso prieš priimant pabėgėlius ,ji neišsprendžia savų socialinės atskirties problemų.
Iki šiol Biržuose yra Karaimų gatvė. Vytautui atvežus kitataučių, Lietuva neprarado savo lietuviškumo. Biržų meras pats visą savo didįjį biznį suko kaimyninėje Latvijoje. Šis jo pasisakymas visiškai nelogiškas.
vistik yra protingu zmoniu lietuvoje.
Tegul jis drasiai isreiskia nora susitikt su manimi, as ji sudorosiu taip, kad jis pats atsidurs "emigravusiu" sarashuose is Lietuvos i Vakaru Europos salis.
Nieko keisto, rasistu ir homofobu salis, o jus dar vakarietisku atlyginimu norit :D
Teisingai elgiasi meras,kokie cia pabegeliai jeigu jie turi tik viena tiksla Vokitija.Reiskia jiems nesvarbu karas,bet svarbiausia isikurti turtingesnese salyse.Man atrodo jeigu tikrai nuo karo begtu tai tas pats kurioj saly apsistoti svarbu ramybe.Afrika didele gali begti ten kur karo nera.Taspats ir su ukrainieciais tegu bega kur nera karo ju ne visoj ukrainoj kariauja.Paskui atves Putinas zmogeliukus zalius,kad ju lietuviai neskriaustu.Nesileiskit ukrainieciu tikri ukrainieciai nebega,o parsidaveliai.Ir jie nesimokys nei lietuviu kalbos ir reikalaus visokiu teisiu kaip lenkai.
pats tu ligonis, o meras dar turi siek tiek sveiko proto, kas yra reta pas valdzios zmones.