Alytus atsisveikina su pasieniečių nušautu jaunu kontrabandininku

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kas nustatė, kad nušautas jaunuolis kontrabandininkas, o gal jis pakeleivingas ,atsitiktinis žmogus? Apie mirusį priimta prisiminti gerus jo darbus arba nežinant patylėti kokią minutę... Ar doras ,nepapirktas žurnalistas taip rašytų kol nenustatyta tiesa, neatlikti teisminiai reikalai?
O kiek daug tiesos...Kontrabandininkas?Ar rado kanors nelegalaus masinoj?
pavare su antraste... alytus laidoja savo garbes pilieti, jezau, kaip dabar jie gyvens be jo....
Pasak žiniasklaidos Alytus kontrobandos sostinė. Žiauru - Alytus neteko savo kontrobandininko. Prezidentė smerkia niekingos teisėsaugos veiksmus kovoje su Alytaus kontrobandininkais. Kaip drįso pasieniečiai prieštarauti kontrobandininkams? Prezidentei gerai o pasieniečiams blogai...
aaaaalytaus didvyris?
na, žurnalistui su galva truputį ne kas. Visas Alytus, tipo, atsisveikina su savo didvyriu - kontrabandininku.........
Nostradamus tiesiogiai iš Alytaus
Nostradamus tiesiogiai iš Alytaus
Rašau iš Alytaus, Šiuo metu žvilgsniai iš viso pasaulio nukreipti ten. Beveik visos šalys, išskyrus Baltarusiją, delegavo savo atstovus į šį visą pasaulį sukrėtusį įvykį. Atvykę Senegalo piratai iškilmingai su vietiniu autoritetu Broniumi pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuri leis gerokai saugiau gabenti taip trokštamą maną į Lietuvą. Širdis verkia matant, kaip vietiniai šluote šluoja nuorūkas iš visų pakampių, nusidriekė eilės prie bankomatų - žmonės skuba iškeisti eurus į vis tvirtesnę valiutą cigaretes...
Kazkam parupo Skvernelio kede? Tai daba tokias nesamones rasineja?
esate teisingumo sistemos tarnas, tai kokį konkretų baudžiamojo kodekso straipsnį pažeidė nužudytas jaunuolis? sededamas automobilije ant galines sedines.

jokiu draudziamu daiktu tame susauditame automobilyje nerasta, tai FAKTAS. Pasienio zona – 5 km nuo sienos,o vaikinas buvo nuzudytas uz 30 km nuo tos zonos. Kokia cia pasienio zona??? Ka veikia pasienieciai uz 30 km nuo pasienio zonos ? Vaikinukas nebaige proftechnines. Vadinasi uz tai galima nuzudyti??? Kiek tokiu- nebaigusiu? Vadinasi visus juos- prie sienos isrikiuokime ir kas antra,is nagano i pakausi,ar ne ? Stribai klykia,kad pasienieciui zudikui grese kazkoks mistinis pavojus ir apsisisprendimui buvo likusios sekundes.Didesnio absurdo dar neteko girdeti.Koks pavojus? ATSIKVOSEKITE.! Jis ka – atsisaude ,granatas mete ? Reikia gero advokato ir stribams bei ju vadeivoms-amen.Stiprybes zuvusio vaikinuko artimiesiems.Ir didziule Jums uzuojauta.KOVOKITE ir NEPASIDUOKITE,nes tai – akivaizdi ZMOGZUDYSTE.


@akivaizdi ZMOGZUDYSTE FAKTAS - automobilis su jaunuoliu lydėjo kontrobantininkų auto bei stebėjo aplinką, (tai reiškia padėjo vykdyti nusikaltimą) važiavo ne vienas, o su kitais vyrais, kur važiavo, dėl ko - tai ką - nežinojo, bandė taranuoti ar net taranavo pasieniečių automobilį, apie km tai iš viso nesuprasi ką tu nori tuo pasakyti, baigiasi 5 km - viskas, sustoji ir rankyte pamojuoji, visiškas nusirašymas ir debilizmas.
Minios alytiškių nuo vakar vakaro stovi eilėje, norėdami atiduoti paskutinę pagarbą Tautos Didvyriui, mūsų visų gelbėtojui Kontrabandininkui. Senoliai, stovėdami eilėje prie mauzoliejaus, kuriame guli Didvyris, sudiržusiais delnais braukia ašaras, močiutės gi, garsiai rypaudamos, renka aukas monumentui. Alytuje tvyro baisi sumaištis - kas, pas ką ir už kiek bus galima įsigyti pigesnių rūkalų... Alytuje eismą reguliuoja policijos pareigūnai, šį kartą ginkluoti čipsų pakeliais, nes tiek automobilių Alytuje dar nebuvo....
Kas per pavadinimas straipsnio? Nusikalteli, kuris norejo padaryti milziniska nuostoli visiems mums, bande pagauti, jie nesustojo ir dabar sita siuskle laidoja kaip dydviri koki? Visi geduliauja? Nusikaltelius reikia gaudyti, o jeigu jie sprunka, reikia naudoti priemones, kitaip jie pabegs ir darys toliau nusikaltimus. Juk 2 is 4 taip ir pabego nepagauti. Butu nusove juos - ateityje nedaryti mums nuostoliu. Tegul dirba kaip visi normalus zmones, o ne vagia, kaip siuksles kokios. Dar gedulas del tokio... Saudyti juos ir i duobe su suskelmis, o ne gedula skelbti. Visas miestas apgailiestauja, kad zuvo vagis ir nusikaltelis, kuriam dave laiko pasiduoti ir sustoti.
Kazkokiu nevykeliu valstybe.
Dabar pareigunas tures problemu del sitos siuksles. Geda turi buti del tokiu dalyku.
Labai gera pamoka,kai stabdo pareigunas reikia sustoti
@As ner tokios masinos kur sedint ant galines sedynes galetum stabdzius paspaust !!!
galvokit ka rasote. Visas Alytsu atsisveikina su kontrabandininku? Alytuje sekmadienį tvyro gedulas?? Gal dar ir veliavas nuleido iki puses stiebo?