Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė
Recepto konkursas: gurmaniškiausia užtepėlė (dalyvauja 16) Konkursas pasibaigęs Pagaliau – vasara. Saulė, šiluma ir lengvas maistas. Juk kiekvienas iš mūsų turime savo specialių receptų, ką galima greitai pasiruošti iškylai į gamtą, prie jūros ar ramiam vakarui namuose su draugais, šeima. Mėgėjams gaminti portalas Balsas.lt kartu su UAB „Gerovės“ konservų fabriku skelbia vasarišką konkursą – atsiųskite...

žuvies užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais

 nieko ypatingo, bet labai skanu ;) paprasta, bet labai gražiai žiūrisi ir skaniai valgosi :)
taigi reikia turėti:
batono (jei turite jau pabuvusį paskrudinkite);
rūkytos žuvies, karšto rūkymo yra idealu darant mišraines ar užkandžius;) (aš turėjau karšto rūkymo skumbrę);
fermentinio sūrio;
džiovinto pomidoro, geriau to iš aliejaus;
ir svogūno, aš naudojau laiškus ir mažą svogūniuką;

žuvį gerai išvalome nuo ašakėlių, dedame į dubenį, smulkiai sutarkuojame sūrį, tada susmulkinam pomidorą ir svogūną dedame prie žuvies ir uždėję šaukštą majonezo išmaišome. tada tepame ant batono riekių ir skanaujame ;)

paprasta, skanu ir greita :)

Naujausi dalyviai

Į viršų