padažas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „padažas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „padažas“.

Bulvių kugelis pagal baikerius: šis padažas nustebino visą šeimą

„Šį kugelio receptą nusižiurėjau per TV vieną penktadienio vakarą. Labiausiai suintrigavo keistas padažas su raugintais agurkais. Atrodė, kad tai tikrai visai ne baikerių maistas. Padažas gal kokiems sveikuoliams daugiau tinkantis, o ne rimtiems vyrams važinėjančiais rimtais motociklais. Ir pats kugelis toks moteriškas sakyčiau, su varške ir kefyru, jokių kiaulės ausų, jokių kiaulės kojų. Na, gal tie baikeriai jau tokie… Neištvėriau nepabandžiusi to kugelio, ir to keistojo jų padažo.
2023-10-23

Daugelis makaronus verda neteisingai: nekartokite šių klaidų

Maisto produktų tiekimo kompanijos „Ifood“ ekspertų teigimu, makaronus ruošiame neteisingai, o vienas iš mūsų gaminimo įpročių reiškia, kad mėgstamiausiam patiekalui trūksta tobulesnio skonio. Visi mėgsta gerus makaronų patiekalus. Jie ne tik sotūs ir labai skanūs, bet ir lengvai paruošiami, todėl nereikia valandų valandas praleisti virtuvėje.
2023-10-20

Išdavė skaniausio kugelio receptą: norėsis dar ir dar

„Mano kepamas kugelis yra galbūt tarpinis variantas tarp kugelio ir plokštainio. Jis vidutinio tirštumo. Riebalus kugeliui aš naudoju likusius nuo keptos kiaulienos šoninės, anties ar žąsies. Tačiau tie riebalai susidarę kepimo metu neturi būti sudegę (rudi)“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė. Jums reikės: 1 kg bulvių; 1 svogūno; 2 vidutinių kiaušinių; ½ l pieno; ½ stikl.
2023-06-28

Šis naminis padažas idealiai tiks prie mėsos: skonis vertas 10 balų

Vasaros pradžioje daržuose sužaliuoja ir išsikeroja rabarbarai. Nusiskynę jų stiebus dažniausiai valgome su cukrumi, sirupu, dedame į įvairiausius pyragus ar verdame džemus bei uogienes, tačiau rabarbarus kulinarijoje galima panaudoti ir plačiau, pavyzdžiui, iš jų pasigamintas čatnis nuostabiai derės prie mėsos, keptos ant grotelių. Anot gydytojos dietologės dr.
2023-06-07

Įdėmiau įsižiūrėjusi į padažą mama negalėjo patikėti, ką mato: to nelinkėtų niekam

Mama ragina žmones tikrinti produktus, kuriuos jie parsineša iš parduotuvės. „Tesco“ nusipirkusi Bolonijos padažo, ji pasišlykštėjo, kai dviejuose stiklainiuose rado negyvų lervų. Rosina James iš Veramo, Dorsete, norėjo pagaminti itališką patiekalą savo šeimai, todėl užsuko į parduotuvę Pulo mieste, rašo mirror.co.uk. Praėjusio mėnesio pabaigoje ji užsuko į vietinę parduotuvę, o gaminti maistą susiruošė pirmadienį.
2022-12-18

Šis naminis padažas žiemai tiks prie visko: skubėkite pasigaminti

„Jei turite daug slyvų ir daug pomidorų, tuomet pats laikas pasigaminti šį pomidorų padažą. Saldžiarūgštis ir pikantiško skonio tiks pagardinti daugelį patiekalų“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita. Padažui reikės: 2 kg pomidorų; 500 g mėlynų slyvų; 250 g svogūnų; 200 g cukraus; 1 v.š. druskos; 1 a.š. maltų saldžiųjų paprikos miltelių; 100 ml acto. Padažo receptas Pomidorus, svogūnus ir slyvas (išimkite kauliukus) supjaustykite kubeliais.
2022-09-27

Šis pomidorų padažas žiemai nepaliks abejingų: užsirašykite iš karto

„Kai vis dar nepaliaujamai noksta raudonskruosčiai pomidorai ir suvalgyti jų derliaus tiesiog nebeįmanoma, gaminu naminį pomidorų padažą. Šį kartą panorau aštraus su čili pipirais. Padažą kaitinau ilgai, kad taptų jis toks tirštas, jokio krakmolo naudoti papildomai nenorėjau, tad apsišarvavau kantrybe ir skystį tiesiog nugarinau“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.   Užtruksite daugiau nei 1 val.
2022-08-25

Pagardinkite vištienos sparnelius šiais padažais – patenkins kiekvieno skonį

Panašu, kad kepti vištienos sparneliai yra vienas populiariausių patiekalų, kuriam nereikia ypatingų pastangų. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis pademonstravo, kaip iškepti traškius ir sultingus sparnelius ir parodė 3 skirtingų padažų receptus, kurie patenkins kiekvieno skonį.
2022-08-21

Pomidorų padažas žiemai pagal Editą: „Labai išgirtas ir tikrai gardus“

„Padažas labai išgirtas ir tikrai gardus. Tad verta sunaudoti pomidorus šiam reikalui“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė. Padažui reikės: 3 kg pomidorų; 4 raudonųjų paprikų; 5 didelių svogūnų; 1 galvutės česnako; 1 stiklinės cukraus; 3 v.š. druskos; 150 ml 9% acto; 1 a.š. maltų juodųjų pipirų; 1 a.š. cinamono; 1 a.š. maltos kalendros; 1 a.š. džiovintų bazilikų. Pomidorų padažo receptas Nedideliais kubeliais supjaustykite pomidorus, papriką ir svogūnus.
2022-07-19
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų