Liežuvio užkandėlė

2011-09-30 12:33:35

Ingredientai

Liežuvis;
kietasis sūris;
majonezas;
grietinė;
česnakai;
vynuoginiai pomidorai;
krapai.

Gamyba

Krapus smulkiai supjaustyti, česnako skiltelę sutarkuoti. Smulkiai sutarkuoti 30-40 gr. kietojo sūrio. Krapus, česnaką ir sūrį gerai sumaišyti su 80 gr. majonezo ir 40 gr. gietinės.
Pomidoriukus supjastyti į dvi pusės, supjaustyti liežuvį. Ant kiekvieno liežuvio gabaliuko išdėti vieną šaukštelį padažo ir supjastytą pomidoriuka. Patiekti su virtomis - skrudintomis bulvėmis.

liezuvio-uzkandele.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/40/liezuvio-uzkandele