Voveraitės grietinės padaže

2011-10-19 16:46:18

Ingredientai

5 šaukštai aliejaus;
1 skiltelė česnako;
2 g druskos;
600 g grietinės;
40 g miltų;
1 g pipirų;
1 svogūnas;
500 g voveraičių.

Gamyba

Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies. Išvirus išgriebti ir sudėti į keptuvę, ten išgarinti vandenį. Grietinę išmaišyti su miltais, sutrinta česnako skiltele, supilti ant grybų ir patroškinti, nuolat maišant. Patiekti su bulvių koše ir pomidorais.

voveraites-grietines-padaze.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš www.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/377/voveraites-grietines-padaze